Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3.3 PO RICHTERU

Još jedan potres zatresao BiH: 'Probudio me, bio je jak'

POTRES U BIH
Foto: EMSC
1/3
03.11.2019.
u 08:03

Podsjećamo, jučer je centralni dio BiH, odnosno okolicu glavnog grada, zatresao jači potres od jutrošnjeg, čak 5.5 po Richteru.

Potres jačine 3.3 na Richterovoj ljestvici pogodio je susjednu Bosnu i Hercegovinu, podaci su Euromediteranskog seizmološkog centara. Epicentar potresa je bio točno u sredini trokuta između gradova Travnika, Blatnice i Skender Vakufa.

Od glavnog grada Sarajeva bio je udaljen svega 84 kilometara, a kako ga tamošnji građani opisuju, bio je "glasan, kratak, ali jako jak".

-Probudio me jer je bio jako glasan. Sve se treslo i procjenjujem da je trajalo svega par sekundi- rekao je svjedok potresa iz Travnika, udaljenog 23 kilometara od epicentra.

Podsjećamo, jučer je centralni dio BiH, odnosno okolicu glavnog grada, zatresao jači potres od jutrošnjeg, čak 5.5 po Richteru.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar OathBringer
OathBringer
09:12 03.11.2019.

Raspada se i geografski

AI
airbender
17:05 03.11.2019.

kako bolesni komentari, samo jos komentar tipa "haarp udara" fali i zaokruzena priča...

LA
lazovcino
14:20 03.11.2019.

Ma to cetnici plesu kolo i pjevaju, ljulja mi se, ljulja mi se , zemlja pod nogama.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije