Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda obrane Vukovara

Još jedan od HDZ-ovih kapitalaca s desnice: Ante Deur na listi u 2. izbornoj jedinici

U Kninu obilježena 27. godišnjica utemeljenja Hrvatskog vijeæa obrane
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
11.06.2020.
u 20:35

Deur je iznimno cijenjen i popularan među braniteljima. Poznat je kao jedan od legendi obrane Vukovara koji je grad branio do samoga kraja

Ante Deur, legenda obrane Vukovara, otac osmero djece, blizak crkvi, bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović još je jedan od HDZ-ovih kapitalaca s desnice koji će zauzeti jedno od visokih mjesta na izbornoj listi.

Nakon prof. Ive Lučića, za kojeg se založio osobno Andrej Plenković, a koji će biti visoko na listi u 1. izbornoj jedinici, Ante Deur bit će kandidat u drugoj.

Kako doznajemo iz vrha HDZ-a, za njega su se založili Gordan Jandroković i Deurov suborac i ministar branitelja, Tomo Medved. Deur je jedan od legendi obrane Vukovara koji je grad branio do samoga kraja. Listu u drugoj izbornoj jedinici nosit će rođeni Bjelovarčanin i donedavni predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Drugi će vjerojatno biti Ante Deur, čiji je zadatak pridobiti birače u Sesvetama i Dubravi, a treći Dario Hrebak, predsjednik HSLS-a i jedan od najuspješnijih i najtransparentniji gradonačelnik u Hrvatskoj.

VIDEO Andrej Plenković i Davor Bernardić najizgledniji kandidati za hrvatskog premijera

Ključne riječi

Komentara 3

KO
komunikolog
21:00 11.06.2020.

Gdje će Nina Koržinek-Obuljen?

BA
ball
21:47 11.06.2020.

u kojoj jedinici ide Pupovac

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
20:50 11.06.2020.

HDZ ima jednu ekipu za pljačku, drugu za izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije