Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SLUČAJEVI

Još troje liječnika u Zagrebu zaraženo koronavirusom

Devet novih slučajeva koronavirusa u Hrvatskoj
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
17.03.2020.
u 11:36

Do sada je koronavirusom ukupno zaraženo pet liječnika, a neki su još na testiranju.

Još troje liječnika u Zagrebu zaraženo je koronavirusom. Jutros je Krizni stožer objavio da je 9 novih osoba potvrđeno pozitivno na koronavirus, a doznajemo da su među njima i liječnici iz zagrebačkih bolnica.  

Jedan je iz KB-a Dubrava, drugi iz Psihijatrijske bolnice Vrapče, a prema neslužbenim informacijama, jedan je iz KBC-a Zagreb.

Do sada je koronavirusom ukupno zaraženo pet liječnika, neki su još na testiranju.

Podsjećamo, u nedjelju je potvrđeno kako je zaraženo dvoje djelatnika KB-a Dubrava zbog čega su pacijenti evakuirani u druge bolnice. Liječnici su se zarazili izvan bolnice s kontaktima koji su došli iz inozemstva.

– Zarazili su se izvan bolnice, s kontaktima koji su došli iz inozemstva. Epidemiolozi će provjeriti sve kontakte. Planovi za evakuaciju postoje dulje od dva mjeseca – rekao je u nedjelju ministar Vili Beroš.

Pogledajte i galeriju: Postrožene mjere ulaska u prostor KBC Sestre milosrdnice

Devet novih slučajeva koronavirusa u Hrvatskoj
1/20

Ukupno 65 zaraženih u Hrvatskoj

Koronavirusom u Hrvatskoj zaraženo je još devetero ljudi, pa je ukupna brojka 65 zaraženih, a učinjeno je 1014 testiranja, izvijestio je ministar zdravstva Vili Beroš jutros na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Do sada je na koronavirus učinjeno 1014 testiranja, od kojih su neka još u tijeku, 630 kontakata je pod nadzorom, rekao je ministar.

>> Tema: Koronavirus

Pogledajte i video: Kako izgleda testiranje na koronavirus?

Ključne riječi

Komentara 24

NA
Narcis660
12:54 17.03.2020.

Sad kad je virus ušao u zdravstveni sustav nije više ni malo dobra situacija....☹

SO
Sir Oliver
15:16 17.03.2020.

Dosadni ste vise s tim virusom!

Avatar taqa
taqa
15:58 17.03.2020.

Svake godine skijaši donose gripu sa skijališta, ove godine i corona virus. A doktori zbog društvenog statusa isto moraju na alpske padine .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije