Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljudska bešćutnost

Joker u krvi ležao na cesti, svi okretali glavu od njega

Joker
03.04.2015.
u 08:39

Od udarca mačku su slomljene obje čeljusti, a ispale su mu i oči, brigu o njemu preuzela je udruga Sedma od Devet

Zgrčen od boli i nemoći, čučao je nasred ceste u zagrebačkim Gajnicama, auti su ga zaobilazili, ljudi okretali glavu od njega. Krvi je bilo sve više, a onda je stigao on.

Mladić koji nije okrenuo glavu, mladić koji je pozvao pomoć. Stigao je i transporter, mačak je stigao i do veterinara. Brigu o njemu preuzela je Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet.

- Nalaz je pokazao da su mačku slomljene i donja i gornja čeljust. Oči su mu ispale iz duplji, vid je vjerojatno trajno izgubljen, no veterinar je napravio sve da makar spasi očne jabučice. Oči su mu trenutno zašivene, a kako ništa ne vidi i ne može ih ni otvoriti malo je u panici – kaže Petra Puvača, predsjednica Udruge.

Vjerojatno je nastradao od udarca automobila, ali nitko ništa ne zna i nitko ništa nije vidio. Mačak je operiran, slomljene čeljusti povezane su žicom, a dobio je ime Joker. Čeka ga dug oporavak, nakon boravka u veterinarskoj klinici bit će otpušten na kućnu njegu.

- Tražimo nekog tko mu može pružiti gostoprimstvo i primiti ga u svoj dom. Dobro bi nam došla i financijska pomoć za plaćanje operacije i svih troškova njegova oporavka – dodaje P. Puvača.

Želite li im pomoći, možete se javiti na FB- stranicu Udruge, nazvati na 091/79-60-530, a novčane donacije možete uplatiti na račun Udruge za zaštitu životinja Sedma od Devet, IBAN HR0623400091110595995.

Ključne riječi

Komentara 5

KN
knezevic3d
10:42 03.04.2015.

daj nemojte patiti mačka i uspavajte ga.....bit će vam zahvalan.....

Avatar ikebana5
ikebana5
11:16 03.04.2015.

Ne savjesni vozaci.... zalosno.

KN
knezevic3d
10:42 03.04.2015.

daj nemojte patiti mačka i uspavajte ga.....bit će vam zahvalan.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije