Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULISTIČKA OBEĆANJA
Povratak na članak

Johnson ide prema većini od 50 mjesta u Parlamentu

Sam britanski premijer u predizbornom programu svoje stranke daje obećanja na razini čistog populizma

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
11:51 25.11.2019.

fascinira da u zemlji koja ima parlamentarnu demokraciju više od 400 godina, izabrani političari nisu smatrali obvezom provesti u djelo rezultate provedenog referenduma i ispoštovati direktnu volju birača. i da i dalje misle da su baš oni, a ne narod, tzv. birači, ti koji odlučuju i koji mogu o nečemu odlučivati. očito je medijska haranga prejaka, i lobiji, stari 200-300 godina, nadmoćniji narodu. on je svoje rekao, a cijela plejada političara u oba doma nije bila dostojna to provesti. sve osim žestoke kazne na izborima bit će bezveze.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
21:54 25.11.2019.

Medo bijeli ili "beli", na tvoju veliku žalost EU se neće raspasti, Kosovo je već u NATOu i ide ka EU članstvu, a tvoja otadžbina će u savez sa Rusijom i pod kinesku čizmu...Uživaj u prosperitetu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.