Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbunio se
Povratak na članak

John Kerry 'izmislio' novu državu – Kirzihstan!

Kerryju je malo "pobjegao jezik" kada je prošlog tjedna hvalio američke diplomate za rad na osiguravanju "demokratskih institucija" u državi središnje Azije, koja zapravo pod tim imenom ne postoji

Komentari 3

NE
Nepokolebljiv
23:36 25.02.2013.

info_punkt @ Bez gledanja na kartu ili internet da li znate gdje je Idaho ili Montana? Zajadno su skoro velike kao najveca drzava Europe Francuska. Molim sve koji znaju gdje su ove dvije drzave da mi dadu minus a ostalii plus pa cemo na brzinu dobiti uvid kako smo brzi kritizirati kada nismo pred ogledalom.

VL
IP
info_punkt
19:15 25.02.2013.

šta je tu čudno... Kerry, poput svakog Amerikanca zna da postoje 4 države: USA, Rusija, Velika Britanija i Europa... ovi školovaniji su čuli i za Pariz, glavni grad Europe...

VL
NE
Nepokolebljiv
23:26 25.02.2013.

Karry je unikat s jedinstvenim osjecajem za domoljublje, cast i postenje. Kada je bio aktivni oficir americke mornarice, za vrijeme Vjetnamskog rata, na svoju ruku je isao u Pariz pokusati se sastati i poceti neke "pregovore" s Sjevernim Vjetnamom. Izmislio je price koje je servirao u tadasnjem domu predstavnika i lagao je o bacanju "svojih" vojnih medalja a zapravo je svoje zadrzao a bacao je tude koje je pobrao od naivnih. Bio je osuden na vojnom sudu ali ga je spasio Predsjednik Carter dajuci mu Predsjednicki Oprost. To je jedinstveni instrument koji doslovno znaci ne da je nesto oprosteno nego se mora tretirati kao da se nikada nije dogodilo. Kerry nije dao u javnost SVE ptranice svog dosjea nego samo one u kojima se ne spominje ratni sud i oprost a dok god on cuva tu tajnu nitko nesmije nista pisnuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.