Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrtva u stanu

Jezivo otkriće u Zagrebu: U stanu pronašli tijelo žene koja je preminula prije 15 mjeseci

Policija - očevid
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
26.02.2020.
u 22:06

Umrla je uz prozor na koji je, pretpostavlja se, pokušavala staviti zavjesu, no gubitak ravnoteže, čini se, bio je koban pa je nesretna žena pala i umrla.

Stanari zgrade u Savskom gaju u Novom Zagrebu ostali su u šoku kad je u stanu na Nehruovom trgu otkriveno beživotno tijelo njihove 83-godišnje susjede koju nisu vidjeli više od godine dana.

Kako su se na njezinom balkonu skupljali golubovi i radili nered, jedan susjed i predstavnik stanara alarmirali su policiju. Umrla je uz prozor na koji je, pretpostavlja se, pokušavala staviti zavjesu, no gubitak ravnoteže, čini se, bio je koban pa je nesretna žena pala i umrla, piše Jutarnji list.

Vremešna umirovljenica rodom iz Zagorja, umrla je u kasnu jesen 2018. godine kada su je susjedi zadnji put vidjeli. U stan je pristigla ekipa za očevid te prema prvim informacijama nema elemenata kaznenog djela. Susjedi su ostali zaprepašteni smrću 83-godišnjakinje jer su mislili da ju je zet zbrinuo u nekom od domova.

- Živjela je sama u tom stanu nakon smrti supruga. A negdje na proljeće 2018. umrla joj je i kćer. Njezina smrt ju je dotukla toliko jako da je počela venuti. Susjeda A. K. bila je vitalna i mučio ju je šećer. Zadnji put sam je vidjela u jesen 2018. kad je završila u bolnici i o tome smo obavijestili njezina zeta. Nakon dva dana otpuštena je na kućnu njegu pa mi se došla javiti. I to je bio zadnji naš susret. Zvonila sam joj iz tjedna u tjedan. Zvala ju na telefon. Uzalud. Mislila sam stoga da ju je zet smjestio u nekom domu. Naježila sam se kad smo otkrili u zgradi da je godinu i pol ležala mrtva s druge strane zida. Nije se osjećao nikakav smrad  - ispričala je jedna susjeda.

Komentara 20

RU
Rusvaj
07:11 27.02.2020.

Pronađite tog njenog zeta...... Gdje je taj, a da nije punicu posjetio 15 mj.

LL
lijepa_li si
23:15 26.02.2020.

nit rodbine, nit prijatelja, nit neprijatelja..strašno

AS
aspiranto1950
22:55 26.02.2020.

Čari života u velegradu. Svi sve misle o nekome, a ništa nesmiju pitati. Kad se nekome obratiš da mu pomogneš često čuješ muk sa druge strane ili okrtanje očima jer mu smetaš svojim obraćanjem, radije će se patiti nego da gubi svoju distancu prema ostalima. Puna zgrada stanara, niču nove zdrage svaki dan, cijene kvadrata rastu, a međusobni odnosi i komunikacija službeni kao između SADa i Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije