Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlak prepolovio autobus

Jezivo iskustvo liječnika koji je spašavao ozlijeđene: 'Kada sam je počeo izvlačiti...'

Nesreća kod Niša
Foto: Screenshot/RTS
22.12.2018.
u 14:06

U naletu vlaka na autobus kod Niša poginulo je pet osoba, a 27 ih je ozlijeđeno

Liječnici koji su jučer spašavali ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći kod Niša u Srbiji opisali su potresne prizore s mjesta nesreće.

U naletu vlaka na autobus poginulo je pet osoba, a 27 ih je ozlijeđeno.

Jedan liječnik iz hitne pomoći priznao je kako mu je najteže bilo kada je izvlačio jednu ženu koja se nalazila ispod autobusa, piše Blic.

– Nesretna žena je bila zarobljena. Kada sam je počeo izvlačiti, shvatio sam da izvlačim polovicu njezinog tijela, a druga polovica je ostala zarobljena – prisjetio se on jezivog trenutka.

Inače, nesreća se dogodila jučer oko 7.30 sati u selo kada je vlak udario u autobus. Od siline udarca, autobus se prepolovio, a vlak je iskočio iz tračnica. Na mjestu nesreće umrle su tri osobe, a još dvoje je preminulo u bolnici. Među poginulima je bilo i dvoje 15-godišnjaka.

Pogledajte video: Prometne kazne - stiže stroži zakon o sigurnosti u prometu

Komentara 5

Avatar istina007
istina007
21:34 22.12.2018.

Ovakve nesreće ne bi se desilo da bi bio rampa ili znak signala. Mađarica sam iz Sombora i nažalost ove godine na želežničkom.prugu Sombor - Apatin ukinut je i rampa i signalizacija. Mogli nekome dati radnog mesto ne ajdmo šparatiti a briga njih za ljudski život!!!. Pitanje je dan kad će i tu desiti nesreća. Meni žao i kad vidim životinje na ulici hranim.ih u kući mi trenutno nema mesta za više, ali veći bol mi je u srcu kad zbog šparanje umire ljudi bez obzira na naciju. Za ovo mora neko da odgovara naročito ko će videti voz ako i gust maglo. Svi mi pošteno plačamo registraciju državu od toga pare bi trebali da ide na popravak puteva i obezbeđenje sabračaja, ali loše putevi a bezbednost očajan. Važno je da su nam povečali registraciju vozilada bi moglu više krasti!!!!

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
14:25 22.12.2018.

A jeste brzi to je bilo juče kasnite Mora da ste vijest dobili putem kurira konjanika dok toliko traje. Da se slučajno ova nesreća nije desila u šumadiji nebi bila ni objavljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije