Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Što je to iza njih?'

Jezivi detalj na fotografiji mladenaca preplašio mnoge, no postoji razlog zašto su oni smireni

mladenci
Foto: Posh Photography
05.12.2018.
u 10:34

U pozadini se može vidjeti krokodil kako se približava mladencima dok oni bezbrižno šetaju plažom uz rijeku

Fotografija mladenaca iz Palm Covea u australskom Queenslandu prestrašila je mnoge koji su je vidjeli iako mladenci na njoj izgledaju kao da uopće nema razloga za brigu.

Oni koji su je malo bolje pogledali, u pozadini su uočili krokodila kako se približava mladencima, dok oni bezbrižno šetaju plažom uz rijeku.

Iako izgleda zastrašujuće, otkriveno je kako je riječ samo o fotomontaži koji je napravio fotograf Ian Stone, a objavio ju je na svome službenom Facebook profilu Posh Photography.

Iako su brojni njegovi obožavatelji povjerovali kako je riječ o pravom reptilu, Stone je priznao da nikada na tom području nije vidio krokodila.

– Nema krokodila u blizini, veća je opasnost da ćete vidjeti zmiju ako imate vjenčanje u nekom od vrtova u Sydneyju – rekao je fotograf koji je unatoč fotomontaži, uspio dobiti pažnju javnosti.

>> Pogledajte kako je ovaj biciklist izbjegao gotovo sigurnu smrt

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije