Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ga uočio

Jeziva snimka: Velika bijela psina krenula prema surferu koji bezbrižno pluta na dasci

Morski pas
YouTube screenshot
10.10.2020.
u 07:48

- Čuo sam zapljuskivanje, krenuo je prema mojoj nozi pa se predomislio - ispričao je surfer.

Napadi morskih pasa na surfere nisu rijetkost, a jedan se umalo dogodio neki dan i u Australiji. Bivši profesionalni surfer Matt Wilkinson imao je mnogo sreće prilikom susreta s velikom bijelom psinom dok je bezbrižno plutao na dasci.

Naime, dronom je zabilježen trenutak kad je morski pas izronio iz dubine te krenuo prema surferu. Doplivao je skroz blizu pa potom odustao od napada.

- Čuo sam zapljuskivanje, krenuo je prema mojoj nozi pa se predomislio. Kad su mi spasioci pokazali snimku shvatio sam koliko je bio blizu mene. Osjećam se sretno i čudno istovremeno - ispričao je Wilkinson.

- Nisam siguran zašto se morski pas u zadnji trenutak odlučio okrenuti. Moglo je biti nešto jednostavno, poput naleta na uže koje povezuje nogu i dasku, ili je možda bio zvuk drona. Poznato je da morska bića odmiču kad dron naiđe - komentirao je Beau Monks iz Službe koja brine o sigurnosti surfera, a koji je upravljao dronom.

Komentara 7

DU
Deleted user
11:45 10.10.2020.

Kad mu je miris noge ušao u škrge, više mu nije bilo do jela.

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:00 10.10.2020.

Psina koja se inače hrani planktonima bila je veličine ovećeg brancina.. velika bijela my ass

Avatar crazy_bat
crazy_bat
15:02 10.10.2020.

Velika bijela? Hahaha...ne bi bilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije