Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađeni u garaži

Jeziv zločin potresao Teksas: U automobilu pronašli tijela cijele obitelji, otkriveni počinitelji

Foto: Screenshot
08.08.2020.
u 11:09

Poručnik Jesse Salame rekao je da je Harlessu pomogla supruga, 36-godišnja Sheryll Ann, i da zajedno su se urotili u ubojstvu i samoubojstvu. Obdukcija je pokazala da je obitelj umrla od trovanja ugljičnim monoksidom.

Vojnik Jared Esquibel Harless i njegova supruga odgovorni su za ubojstvo svoje četvero male djece, vjeruju američke vlasti. Dvojac je također počinio i samoubojstvo. Sve se dogodilo prije dva mjeseca kada je policija pronašla cijelu obitelj Harless beživotnu na stražnjem sjedalu njihova SUV-a. Tada su vjerovali da je za smrt odgovoran samo 38-godišnji otac, donosi Daily Mail.

Poručnik Jesse Salame rekao je da je Harlessu pomogla supruga, 36-godišnja Sheryll Ann, i da su se zajedno urotili u zločinu i samoubojstvu. Obdukcija je pokazala da je obitelj umrla od trovanja ugljičnim monoksidom.

Poručnik Salame priznao je za San Antonio Express-News da službeni motiv i dalje nije utvrđen, ali je nabrojao nekoliko mogućih uzroka.

Kombinacija životnog stresa koji je pogoršan problemima mentalnog zdravlja i stresa zbog djece s posebnim potrebama, bili su ključni čimbenici u samoubojstvu. Vlasti su identificirale djecu, no ne znaju koje je od četvero djece bilo ono s posebnim potrebama. 

Esquibel Harless bila je vojnikinja američke vojske raspoređena u 470. vojno-obavještajnoj brigadi u vojnoj bazi San Antonio. Susjedi su rekli da je obitelj nova u tom kvartu, ali nikad nisu vidjeli ništa neobično.

Policijski službenici su se 4. lipnja odazvali na poziv, a šef policije San Antonija William McManus rekao je da je miris ugljičnog dioksida bio jak kada su stigli službenici. Policija je ušla u kuću nakon što je mužev poslodavac rekao kako ga danima ne može kontaktirati.

Kad su ušli, policajce je svladao težak i opasan miris za koji se ispostavilo da je ugljični monoksid. Policija je priopćila kako su pronašli nekoliko eksploziva nakon što su ušli.

Obitelj je pronađena na stražnjem sjedištu automobila unutar obiteljske garaže. Dvije mačke također su pronađene mrtve na prednjem sjedalu.

"To je cijela slika. Odrasli, djeca, kućni ljubimci", rekao je McManus, " ne postoje riječi kojima bi se to moglo opisati".

McManus je u to vrijeme rekao da postoje dokazi da 'to nije bila nesreća' i nije sugerirao da je netko izvan obitelji umiješan.

Vojna baza San Antonio izdala je u petak izjavu u kojoj potvrđuje incident.

"Naša srca i molitve odlaze obiteljima pokojnika. Dodatne informacije bit će objavljene uskoro. Slučaj je trenutno pod istragom Policijske uprave San Antonio i Zapovjedništva američke vojske za kriminalističku istragu", objavili su.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Barbasmora
11:43 08.08.2020.

Vojnici i mentalne bolesti....klasika! Nema jednog bez drugog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije