Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeziv zločin potresao BiH

Oteo djevojku, skinuo ju golu na planini i tjerao da zajedno šmrču speed

Istočno Sarajevo: Policija osigurava Administrarivni centar RS uoči dolazka Sergeja Lavrova
Armin Durgut/PIXSELL
17.12.2020.
u 16:49

Obzirom da je bilo hladno, G.G. je na neko vrijeme ušao u auto, a nju je ostavio da se smrzava. Nakon toga ju je i fotografirao golu na hladnoći

Sarajevski inspektori jučer su rasvijetlili šokantan slučaj otmice i maltretiranja žene u podnožju planine Igman.

Kako je Avazu otkrio izvor blizak istrazi, G.G. je oteo I.K. s kojom je bio u ljubavnoj vezi. Odveo ju je na planinu, skinuo ju golu, pretukao i natjerao da šmrče drogu speed. Izvor također navodi da se par prvo sastao u njegovom stanu, a zatim su otišli na kavu. G.G. je rekao kako idu do prijatelja. Tamo je kasnije u mobitelu I.K. pronašao poziv njene prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Kada je to vidio, podivljao je.

- Sad ćeš vidjeti! - rekao joj je. 

Počeo ju je udarati po rebrima i divljački joj čupao kosu. Nakon toga ju je ošamario i odvukao u auto. Kada su stigli na Igman, istjerao ju je iz auta i ponovno ju počeo udarati šakama. Naredio joj je da se skine gola, što je ona iz straha i učinila. Stavila je i ruke na auto prema njegovoj naredbi i on ju je ponovno počeo udarati po rebrima. Obzirom da je bilo hladno, G.G. je na neko vrijeme ušao u auto, a nju je ostavio da se smrzava. Nakon toga ju je i fotografirao golu na hladnoći.  Potom je izašao van i polijevao ju je sokom. Molila ga je da prestane, ali nije ju slušao. 

Nakon toga je iz džepa izvadio paketić speeda i posuo ga po haubi. Konzumirao je drogu i naredio da ona učini isto. Kada je odbila, ponovno ju je pretukao, nakon čega je ona ipak konzumirala drogu. 

Kad se umorio kazao joj je: - Ovaj put si se spasila, a sljedeći put si gotova.

Zaprijetio joj je da će ju ubiti ako išta prijavi policiji te da mu donesene 3000 KM ili će joj ubiti majku. Nakon puta ju je pustio da uđe u autobus i ode kući. 

Uplašena djevojka ništa nije prijavila policiji. Imala je ogromne bolove u rebrima i leđima te je bila sva modra. Kada su roditelji otkrili što se dogodilo, odveli su je u policiju i prijavili. Policija i dalje prikuplja dokaze i traga za muškarcem. 

Ključne riječi

Komentara 5

RO
roland
18:45 17.12.2020.

Narkoman, nasilnik i psihopata! Nitko valjda ne umišlja da se takvi mogu promijeniti. Jedino što je moguće je intenzivni nadzor državnih institucija u onom kratkom razdoblju koju takvi psihopate, između dviju zatvorskih kazni, provedu na slobodi. Čovjek je za takveve podignuo zidove, postavio rešetke na prozore, ugradio željezna vrata i izmislio čarobnu formulaciju - NE, NE MOŽE!

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:11 17.12.2020.

Kaze da ju je na kraju polijevao sokom. Zasto, pobogu?

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
20:01 17.12.2020.

ako ja kažem svojoj ženi : ovu svoju staru prijateljicu više nećeš kontaktirati jer stalno laje protiv mene -onda je to Zakon!!..ako slučajno potajice ipak prekrši zabranu-ide i ona bogme na Igman!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije