Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSJEDI ŠOKIRANI

Jeza u Puli: Starica (91) je ipak ubijena, policija privela njezinu kćer i unuka

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/4
26.06.2020.
u 09:22

Susjedi nikakvu buku nisu čuli, a trenutno je nepoznat motiv ovog stravičnog čina te način ubojstva.

U Puli je u poslijepodnevnim satima u četvrtak pronađeno tijelo 91-godišnje žene u stanu u Zoranićevoj ulici. Policija je odmah posumnjala na nasilnu smrt, a pulska policija uhitila je dvoje ljudi koje se dovede u vezu s njezinom smrću. 

Susjedi nesretne žene ispričali su kako je 91-godišnjakinja bila divna susjeda i majka, te kako je ovo prava tragedija, a za 24sata pričali su i članovi obitelji pokojne starice. 

“Ovo je tragedija, velika tragedija” kazali su članovi obitelji ubijene 91-godišnje starice u četvrtak u pulskom naselju Veruda

U međuvremenu se doznalo da je ubijena je 91-godišnja I.S. , a policija je obavila najprije da je uhićena jedna a nešto kasnije i druga osoba koja se povezuje s tim zločinom.

Neslužbeno, riječ je o ubojstvu unutar kruga obitelji te je uhićena staričina kći, a nešto kasnije još jedna osoba. Susjedi s kojima smo razgovarali kažu kako je starica bila divna susjeda i majka.

“Ne mogu vjerovati da se to dogodilo. U istoj zgradi živi i njezina kći a nikada među njima nisam čuo svađu ili prepirku. Dobro su se slagale”, kazao je susjed. Dodao je da u istoj zgradi živi njezina kći sa sinom kojeg je nedavno odvezla “Hitna”u  pratnji policije, u bolnicu. Pred zgradom gdje je starica ubijena susjedi su kazali kako je u pitanju velika tragedija.

1/10

“Strašno je što joj se dogodilo a samo možemo reći da su kao obitelj bili uzorni i nikada nije bilo problema. Starica je živjela sama ali je bila pokretna i izlazila u trgovinu. Ne možemo vjerovati da je naša susjeda mrtva. Vidjeli smo ju zadnji put prije četiri-pet dana”, kazali su šokirani susjedi.

Susjedi nikakvu buku nisu čuli, a trenutno je nepoznat motiv ovog stravičnog čina te način ubojstva. 

Ključne riječi

Komentara 2

IH
IDS=HDZ=SDP=HSS=HNS=MOST=ZZ
09:43 26.06.2020.

uzeli joj zivot u cvijetu mladosti

LI
liliZG
10:34 26.06.2020.

Kćeri dosadilo čekati nasljedstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije