Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHF krediti
Povratak na članak

Aleksić: Potrebno je hitno donijeti odluku o revizijama banaka

Goran Aleksić upozorava da je potrebno hitno donijeti odluku o revizijama banaka, kako bi se omogućilo da potrošači znaju točno kakve tužbe mogu podići na sudovima.

Komentari 7

Avatar javorko
javorko
13:37 26.04.2019.

nije li vam cudno i poprilco neralno da bi jedan bezveznjak iz nedodije rusio biznis svjetskoj bankarskoj eliti koja profit broji u bezbroj nula i da bi ta mocna elita dozvolila jednoj takvom liku da im rusi profit ..ljudi odrastite

VL
KO
korektor1619
21:31 26.04.2019.

Ovi zgubidani su mislili a su pametniji od ostalih pa uzimali kredite kojih smo se mi bojali, sada bi da netko drugi vraća, da im ostanu nekretnine.. Sada kada mi hoćemo normalne kredite, banke traže i nemoguća osiguranja.

VL
DA
dado56
08:51 27.04.2019.

Banke otjerale ljude u ropstvo vrlo jednostavno ...jedino su na balkanu prosli ovakvi krediti ....

VL
IB
iva.begovic
19:39 26.04.2019.

Članovi udruge Franak opravdavali su se da su zavedeni jer nisu znali elementarnu činjenicu da valutni tečaj može varirati. Dakle, svoju neinformiranost (da ne kažem glupost) i gramzivost uzimali su kao argument za poništenje kreditnih ugovora. I sada bi takvee notorne neznalice docirale i podučavale vezano uz bankarstvo. Wow, kakav masivni i masovni nedostatak samokritičnosti.

VL
Avatar Dadinho
Dadinho
12:58 26.04.2019.

Ja godinama čekam da se netko pojavi,kaže-STOP-OVO JE SKRIVENA KAMERA,zadnjih 28 godina smo se šalili a vi svi ste žrtva parodije i sprdnje,Grunf iz Alan Forda nam je bio inspiracija za sve! U biti peta smo najbogatia država svijeta koju Švicarci pitaju za savjete, voda,školstvo i zdravstvo su besplatni,korupcija nacionalna sramota koja je iskorjenjena a HDZ je samo nočna mora kojom se plaši malu djecu! Molim vas,recite da je istina,vodite nas iz Monty Phytona van,dosta je šale,nije smiješno!

VL
MA
marina58
13:13 26.04.2019.

Nije inspiracija bio Grunf nego sir Oliver (hallo Bing), a još više Superhik.

VL
DU
Deleted user
09:40 27.04.2019.

Banke u RH su kriminalne radne organizacije a to im je omogućio korumpirani guverner HNBa. Badava se ti Aleksiću boriš kad je tu organizirani kradeze kriminal.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.