Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta nekoliko tisuća kuna

Jeste li vidjeli ovaj par? Policija ih traži zbog krađe lutki Orašara

Krađa Orašara u Opatiji
Foto: PU Primorsko-goranska
1/6
17.12.2019.
u 11:39

U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja. Riječ je o ćelavom muškarcu jače tjelesne građe, starosti oko 50 godina, visine oko 190 cm, odjevenog u crnu zimsku jaknu, plavu košulju, plave traperice i crno bijele tenisice

Opatijska policija provodi kriminalističko istraživanje kaznenog djela krađe, počinjenog između 1. i 2. prosinca iz umjetničkog paviljona u Parku sv. Jakova u Opatiji. Prema dosad utvrđenom, za sada nepoznati počinitelj otuđio je plastične lutke 'orašara i vojnika', oštetivši tvrtku iz Pule za nekoliko tisuća kuna, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

U sklopu kriminalističkog istraživanja policija je pribavila fotografije mogućeg počinitelja. Riječ je o ćelavom muškarcu jače tjelesne građe, starosti oko 50 godina, visine oko 190 cm, odjevenog u crnu zimsku jaknu, plavu košulju, plave traperice i crno bijele tenisice. 

S njim je bila ženska osoba, starosti između 30 i 35 godina, sitnije tjelesne građe, visine oko 165 cm, odjevena u crne kožne hlače i crnu jaknu s crno-bijelom zimskom kapom na glavi.

Policija moli građane ukoliko raspolažu informacijama o osobama s fotografija da obavijeste Policijsku postaju Opatija na telefon 051/710-111 i 710-188, njima najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr.  Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno.  

Ključne riječi

Komentara 2

KD
KRALJ DMITAR ZVONIMIR_neblok
14:13 17.12.2019.

hahaha Jura - je - malo vuče na Obersnjela ili malo na Milketića?!

DU
Deleted user
12:25 17.12.2019.

Jesenti milu bigulicu, da to nije prerušeni Obersnel Vojkan?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije