Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐE, RAZBOJNIŠTVA,...

Jeste li vidjeli osobu s fotografija? Policija moli vašu pomoć

Pljačkaš
Foto: PUZ
1/3
07.08.2017.
u 14:57

Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr

Zagrebačka policija javnosti se obratila s molbom za pomoć. Objavljene su fotografije snimljene nadzornom kamerom koje prikazuju muškarca koji je u ponedjeljak 15. svibnja počinio krađu, u petak 14. srpnja kazneno djelo razbojništva.

U ponedjeljak, 15. svibnja 2017. oko 21 sat,  nepoznati je počinitelj počinio drsku krađu u trgovini u Zagrebu, u Ulici Gjalskog i otuđio novac. Počinitelj se dovodi i u vezu s kaznenim djelom razbojništva počinjenog u petak, 14. srpnja 2017. oko 11.30 sati, u trgovini u Zagrebu, Ulica Vranovina, gdje je također otuđio novac, priopćili su iz zagrebačke policije.

Foto: PUZ

Osoba na fotografijama dovodi se u vezi s počinjenim kaznenim djelima, a radi se o muškarcu starosti 25 do 30 godina, visine oko 185-190 cm, srednje tjelesne građe, kraće smeđe kose, a u vrijeme počinjenja drske krađe bio je odjeven u tamniju majicu s kapuljačom, dok je u vrijeme počinjenja razbojništva nosio bijelu majicu kratkih rukava, plave traperice i crne tenisice, na glavi je imao plavu šilt kapu te mu je na lijevoj nadlaktici vidljiv dio tetovaže. 

Policija moli građane da, ako imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Foto: PUZ

 

Komentara 12

Avatar sidhara
sidhara
15:52 07.08.2017.

Ne znam odakle njima da je to lopov?.. hm.. mozda djecko samo uci za politicara u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
19:01 07.08.2017.

mislio sam andy roddick

DU
Deleted user
19:00 07.08.2017.

leyton hewitt

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije