Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga

Jeste li vidjeli 15-godišnju Tajanu? Nema je već šest dana

Tajana Džanija
MUP
24.09.2019.
u 12:33

Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne crne kose, kestenjastih očiju, bez vidljivih osobnih znakova, a u trenutku nestanka bila je obuvena u crvene tenisice tzv. starke i sa sobom je ponijela bijelo-crni ruksak

Sisačka policija objavila je da se od 18. rujna traga za 15-godišnjom Tajanom Džanija, s prijavljenim prebivalištem u Sisku, Capraške poljane i neprijavljenim boravištem u Petrinji, Ulica gromova. Ona se 18. rujna 2019. godine u poslijepodnevnim satima udaljila s adrese neprijavljenog boravišta te joj se gubi svaki trag.
 
Tajana je srednje tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge ravne crne kose, kestenjastih očiju, bez vidljivih osobnih znakova, a u trenutku nestanka bila je obuvena u crvene tenisice tzv. starke i sa sobom je ponijela bijelo-crni ruksak. Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Tajane Džanija, policija poziva građane, ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr i obavijeste najbližu policijsku postaju ili to naprave putem telefona na 192.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:56 24.09.2019.

danas više nitko ne izgleda prirodno... cura stvarno izgleda starije.... u živo bismo naravno shvatili, ali mladi stalno petljaju po društ.mrežama, uređuju slike....

Avatar StipeBalkanovic
StipeBalkanovic
13:02 24.09.2019.

Možda cura več radi kao kelner ili stručnjak za masiranje u Dublinu ili Belfastu.

Avatar maxist
maxist
18:57 24.09.2019.

Po izgledu bez članka-žena starija od 30 a po mazarijama i puno više.........(a znam da imam dobru dioptriju)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije