Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričajte priču

Jeste li u Parizu? Javite nam se porukom

pariz
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.11.2015.
u 12:54

"Čim budemo imali službenu obavijest o državljanstvu žrtava sinoćnjeg terorističkog napada objavit ćemo je", poručili su iz Ministarstva vanjskih poslova RH

Svijet je ponovno zahvatila panika nakon što je Pariz jučer bio meta bombaških napada u kojima je poginulo više od sto ljudi, a mnogo je i ozlijeđenih. U gradu je na nekoliko različitih mjesta odjeknulo više eksplozija, a odgovornost za napada preuzela je Islamska država.

U Parizu su se za vrijeme napada našli i hrvatski državljani, ali još uvijek se ne zna točan broj, kao ni to je li netko od naših stradao.

"Čim budemo imali službenu obavijest o državljanstvu žrtava sinoćnjeg terorističkog napada objavit ćemo je", poručili su iz Ministarstva vanjskih poslova RH, a objavljeno je da će se svim zainteresiranima za povratak u Hrvatsku omogućiti prijevoz.

Među onima koji su se zatekli i u Parizu je i naša sportašica Ana Zaninović koja je u strahu, baš kao i vokalistica Maja Savić.

Ukoliko se i vi nalazite u Parizu, možete nam poslati poruku na mail (javi@vecernji.net) ili se javiti porukom na naš Facebook.

>>Islamska država objavila video i zaprijetila Francuskoj

>>Novinar Le Mondea objavio snimku kaosa ispred Bataclana: Ranjen dok je pružao pomoć

>>Evakuirani putnici iz zračne luke u Londonu, kod jedne osobe pronađeno oružje!?

Komentara 6

DU
Deleted user
13:36 14.11.2015.

Još prije godinu dana je ta banda govorila da će od Europe napraviti islam svi vlastodršci su se samo smijali, ovo više nije prijetnja ovo je islamizacija Europe, Nije ta bagra zabadave rekla da neće u francusku, krenuli su u Englesku, Njemačku Švedsku pa vi sada geografski to komentirajte.

SO
Sos
13:21 14.11.2015.

Imate svoje djelatnike saljite na teren posteno platite i kraj price

VE
verica2
19:21 14.11.2015.

Nisam u Francuskoj, u Zagrebu sam, ali sam noćas gledala francusku televiziju France 24. Vidjela sam i čula predsjednika Hollanda koji je svoje obraćanje, prilikom proglašenja izvanrednog stanja, počeo riječima "Francuskinje i Francuzi". Znamo da u Francuskoj žive, i imaju francusko državljanjstvo, ljudi svih mogućih nacionalnosti. Nitko se, međutim, u Francuskoj ne buni kad ga se nazove Francuzom. Kod nas bi onoga tko bi se građanima Hrvatske obratio s "Hrvatice i Hrvati" proglasili fašistom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije