Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i u teškim uvjetima

Jeste li sretni? Ova će vas video anketa oduševiti

sreća (1)
Foto: Farhan Hussain
1/5
28.09.2013.
u 19:07

Iako Bangladeš nije bogata zemlja, nego opterećena siromaštvom, štrajkovima i zagađenošću, odgovori njihovih građana bi vas mogli ugodno iznenaditi.

Bangladeš često svrstavaju pri vrhu najsretniji zemalja svijeta. No, je li to stvarno tako želio se uvjeriti fotograf i filmaš Farhan Hussain. I to tako da izravno nasumično na ulici postavi pitanje slučajnim prolaznicima u glavnom gradu Bangladeša Dhaki. Pitanje je bilo jednostavno: "Jeste li sretni?" 

Iako Bangladeš nije bogata zemlja, nego opterećena siromaštvom, štrajkovima i zagađenošću, odgovori njihovih građana bi vas mogli ugodno iznenaditi. 

- Svi smo već umorni od političkih video poruka i sa svim lošim stvarima koje nas muče u bilo kojoj zemlji. Priča pojedinca može biti posve drugačija od priče neke države. Želio sam da kažu nešto o svojim životima, a pitanje o sreći je ono ultimativno pitanje u životu, jer svi želimo biti sretno - poručio je autor filma. 

Pogledajte video, a potom se upitajte što vas čini sretnima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije