Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOLE GRAĐANE ZA POMOĆ

Jeste li ih vidjeli? Zagrebačka policija traga za dvojicom mladića

Foto: PUZ
1/5
25.03.2021.
u 22:28

Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o teškom ozljeđivanju 52-godišnjaka

Zagrebačka policija je objavila fotografije dvojca za kojim tragaju jer ih se dovodi u vezu s incidentom do kojeg je došlo 10. ožujka ove godine oko 19.15 sati u Draškovićevoj ulici. Tada je, prema saznanjima policije, 52-godišnjak verbalno napao tri nepoznate mlađe muške osobe. Jedan od njih ga je udario pri čemu je 52-godišnjak pao i teško se ozlijedio.

"Na fotografijama su osobe za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Prvi nepoznati muškarac je starosti 20 do 25 godina, visine oko 175-185 cm, srednje tjelesne građe, sive kraće kose, obrijan, bio je odjeven u crnu jaknu, plavu majicu, crni donji dio trenirke dok je na nogama nosio svijetle tenisice. Drugi nepoznati muškarac je starosti oko 25 do 30 godina, visine 180-190 cm, srednje tjelesne građe, duže tamnije brade, a bio je odjeven u  crnu jaknu, tamni donji dio trenirke, nosio je svijetle tenisice dok je na glavi imao zimsku kapu", navodi policija.
 
Građane koji imaju korisne informacije o osobama s fotografija, pozvali su da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
22:51 25.03.2021.

Ne mogu komentirati, budale i pordekala sa cesta, ali uvijek volim imati sa sobom nož za rezanje jabuka. Ima više funkcionalosti i namjena.

SV
sveznam1
07:21 26.03.2021.

jel to sluga od kriminalva milana bandica dobio batine

ST
Stipan
19:12 26.03.2021.

U Mikenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije