Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jutro poslije

Jelušić nakon poraza: Odlazim s mjesta dogradonačelnika Zagreba

jelušić
Tomislav Miletić/PIXSELL
31.05.2010.
u 11:13

Ovoga puta moja je odluka konačna. Odlazim s mjesta dogradonačelnika, najvjerojatnije već za nekoliko dana - rekao je Ivo Jelušić nakon poraza od Davora Bernardića na izborima za šefa zagrebačkog SDP-a.

Jutro nakon što je izgubio izbore za šefa zagrebačkog ogranka SDP-a Ivo Jelušić najavio je da će dati ostavku na mjesto zamjenika zagrebačkoga gradonačelnika bez obzira na to što o tome misli stranka.

Podsjetimo, Jelušić je u više navrata rekao da je dva puta do sada htio dati ostavku na to mjesto, prvi put kad se Milan Bandić kandidirao za predsjednika RH, a drugi put nakon što je te iste izbore Bandić izgubio. Rekao je da ga je od toga odgovorila stranka.

- Ovoga je puta moja odluka konačna. Odlazim s mjesta dogradonačelnika, najvjerojatnije već za nekoliko dana - rekao je.

Na naše pitanje što će biti ako u ga razgovoru Zoran Milanović, predsjednik stranke, zamoli da još jednom promijeni svoju odluku, ponovio je da je "ovog puta odluka  samo moja. Odlazim, u tome me neće spriječiti nitko".

Ponovio je da se unatoč medijskim napisima neće povući ni s jedne stranačke pozicije, a najavio je da će vrlo brzo aktivirati svoj saborski mandat.

Rekao je da ne misli o svojim budućim potezima razgovarati ni s novim šefom zagrebačkog SDP-a Davorom Bernardićem, koji je sinoć nakon pobjede rekao da bi volio Jelušića zadržati na svim njegovim funkcijama, i da će o tome s njim razgovarati.

- Davor se do sada nije sa mnom dogovarao, zašto bi tako bilo ubuduće? Na mjesto dogradonačelnika došao sam u dogovoru sa Zoranom Milanovićem, a ne Davorom Bernardićem - rekao je Jelušić.

Komentara 35

AU
autoritet
11:43 31.05.2010.

koji beskičmenjak, fuj otkud javnom djelatniku lova za terenca kojeg ovaj vozi? porezna uprava, hallooo???

OB
-obrisani-
11:50 31.05.2010.

Pumbica, koja je stranka dogovorila koaliciju s Dodikom: SDP ili HDZ? Koja je stranka u koaliciji s Pupovcem: SDP ili HDZ? Kad će i HDZ-ovci smjeti neposredno birati između više kandidata - kao SDP-ovci - svoja vodstva na svim razinama?? Zašto HDZ, za razliku od SDP-a, nema unutarstranačku demokraciju?

PU
pumbica
11:32 31.05.2010.

Jelušić ti odi.I tako si Bandiću nabio nož u leđa.Prvo nije Bandić sam kriv za Varšavsku i cvjetni plac.Nego gradskoi Holding i Skupština Grada Zagreba.Jer Bandić sam nemože odlućivati.Naj bolje bi bilo za Jelušića.Da ide svirati s Pajom na trgu.I neka si povede i Josipovića on će svirati frulu od Tadića i Dodika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije