Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa nije bez razloga

Jeftino iznajmljivali sobu u kući: A što je to na drugoj strani?

soba za najam
Foto: Trade me
1/2
12.07.2019.
u 14:32

Stanarina za sobu s krevetom iznosila bi samo 80 novozelandskih dolara tjedno (oko 350 kuna), no brzo je otkriveno u čemu je stvar

Da se uistinu svašta iznajmljuje, uvjerili smo se mnogo puta, no neki ne znaju granice.

Pretražujući novozelandsku stranicu 'Trade me', podstanaru je pozornost privukao oglas za sobu u velikoj kući u gradu Tauranga na Novom Zelandu.

Stanarina za sobu s krevetom iznosila bi samo 80 novozelandskih dolara tjedno (oko 350 kuna), no brzo je otkriveno u čemu je stvar.

Naime, na jednoj strani sobe nalazi se krevet za spavanje, u sredini je ogledalo, a s druge strane je perilica za rublje i sudoper.

Foto: Trade me

Nije riječ o spavaćoj sobi već o sobi koju je obitelj koristila kao praonicu rublja, a sada ju je odlučila iznajmiti tako što su u nju stavili krevet.

Kako bi se opravdali, iznajmljivači su napisali u oglasu kako kuća ima golemi vrt s avokadom, spa i sve moderne konzole.

Nakon brojnih negativnih komentara, oglas je uklonjen sa stranice.

– Iznajmljivač je objavio fotografije i opširan opis onoga što je iznajmljivao, što mi i tražimo od naših članova. No iznajmljivanje sobe za pranje rublja definitivno nije svačiji izbor – rekao je George Hiotakis, voditelj odjela za sigurnost i povjerenje stranice Trade Me.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Uvliella
Uvliella
00:52 13.07.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

Avatar Zgubider.
Zgubider.
15:58 12.07.2019.

Haaaa? Pa što se čudite, takvih ima milion na kod nas na moru...

Avatar Bubimir
Bubimir
09:42 17.07.2019.

Svi se čudimo što ljudi hoće iznajmiti .Ima toga i kod nas na moru . Nama su ove godine preko bukinga htjeli iznajmiti apartman bez tople vode . Nigdje nije navedeno na ponudi da je to apartman bez tople vodee I još gazda pošalje poruku pošto vidi da i dijete dolazi sa nama onda nas upozorava da nema tople vode .(da nije bilo male mi bi došli u taj apartman i nebi se mogli ni oprati )Otkazali momentalno i buking nam vratio novce .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije