Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIT ĆE SVAČEGA

Jednome čileanskom rudaru ne žuri se van: Čekaju ga dvije drage

Yonni Barrios
Reuters
03.09.2010.
u 15:33

Na skupu podrške zatrpanim rudarima, s kojeg su snimke bile poslane 800 metara pod zemlju, supruga jednog od rudara naišla je na njegovu ljubavnicu.

Među zatrpanim rudarima posebno se istaknuo 50-godišnji Yonni Barrios, koji je prije rudarskog posla pohađao bolničarsku školu pa je ispod zemlje bio posebno koristan: kad su im poslali cjepivo protiv tuberkuloze, on je bio taj koji je dao injekcije ostalim kolegama. Međutim, kad rudari budu konačno otkopani, pitanje tko će ga i kako dočekati.

Njegova supruga, 56-godišnja Marta Salinas nemilo se iznenadila kad je na bdijenju podrške zatrpanim rudarima čula kako još netko izvikuje ime njezina supruga: Susan Valenzuela, koja je već pet godina njegova ljubavnica. Valenzuela je izvikivala ime svoga dragog držeći pod miškom Gospin kip, a u ruci transparent s njegovom slikom i porukom podrške.

Barrios je moj suprug. On mene voli i ja sam mu odana supruga – kaže Marta koja i pored svega planira svog supruga dočekati raširenih ruku kad ga izvuku, a svoju konkurenticu odbacuje ne želeći ni izgovoriti njezino ime:

- Ta žena nema legitimnosti.

No, ni Susan se ne predaje:

- Mi se volimo, ja ću ga čekati.

Oko Božića, kad bi rudari trebali konačno biti izvučeni na površinu, moglo bi biti zanimljivih događaja.

Ključne riječi

Komentara 2

BO
boston
16:07 03.09.2010.

ovaj sretnik ne samo da ima dobru uza se, vec dvije...

Avatar guten_tag
guten_tag
16:59 03.09.2010.

izgleda da će spasioci morati kopati još jedan tunel da gospodin može izaći na zadnja vrata . inače , neka im je sa srećom da svi budu spašeni , živi i zdravi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije