Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI NASILNICI

Jednog udarali bocom po glavi, drugog šakom u oko pa obojicu iscipelarili

Ilustracija zlostavljanja žene
Davor Puklavec/PIXSELL
23.12.2020.
u 09:08

Mlađeg muškaraca tereti se da je drugog muškarca šakom u oko udario i ispred kafića, a kada je pao na  tlo i on i 50-godišnjak su ga nastavili tući rukama i nogama po glavi i tijelu

Muškarci u dobi od 50 i 23 godina optuženici su zbog nasilničkog ponašanja, a optužnicu je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u  Virovitici. Prema optužnici 50-godišnjak se tereti da je 31. listopada oko ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Orahovici, udario  jednog gosta kafića staklenom bocom po glavi.

Kada je muškarac pao na tlo, nastavio ga je udarati rukama i nogama  po glavi i tijelu u čemu mu se pridružio i 23-godišnjak.  Mlađeg muškaraca tereti se da je drugog muškarca šakom u oko udario i ispred kafića, a kada je pao na  tlo i on i 50-godišnjak su ga nastavili tući rukama i nogama po glavi i tijelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije