Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTORICA PRIJAVLJENA ZA KRAĐE I PROVALE

Jedni ukrali cigarete vrijedne 79.200 kuna, drugi parfeme vrijedne 120.000 kuna

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
20.01.2021.
u 14:10

Manja količina ukradenih parfema je nađene te će biti, kažu u policiji, vraćena u trgovine iz kojih su ukradeni.

Četvorica muškaraca u dobi do 20 do 35 godina  sumnjiče se za više provala, priopćila je riječka policija. Sumnja se da su lani tijekom lipnja i srpnja provalili u benzinsku postaju na području Jelenja iz koje su otuđili više komada kutija cigareta raznih marki. Odnijeli su cigareta u vrijednosti 79.200 kuna.

Osim ove četvorke, riječka je policija uhitila i dvojicu mladića u dobi od 18 i 20 godina koje sumnjiči za 17 krađa, a zanimljivo je da su krali - parfeme. Krađe su počinjenje u protekla dva mjeseca na području Opatije, Crikvenice, Krka i Rijeke, a sumnja se da su četiri krađe počinili i na područje Istarske županije. Ukrali su parfeme vrijedne 120.000 kuna.

Manja količina ukradenih parfema je nađene te će biti, kažu u policiji, vraćena u trgovine iz kojih su ukradeni. Osim toga 18-godišnjak se sumnjiči i da je 23. prosinca 2020. orobio kiosk na području Zameta iz kojeg je ukrao 7000 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 2

KO
Kokoiduhovi
17:11 20.01.2021.

Ma ne gnjavite ljude. Što je to spram vjeroelektrana i iznosa kojima barata J. Rimac?? Što je to spram vještina L. Kuščevića, Anite Nosić, Protege, Tomaševića, Žinića, Merzel-Lovrić ??? Sitnica. A da, ipak na nečemu morate pokazati djelotvornost policije i sudova?

SI
sisavac
14:33 20.01.2021.

parfeme kradu pripadnici jedne manjine, usko specijalizirane za obojene metale. čudo jedno kako nigdje u tekstu ne piše kolko je država oštećena ovom krađom cigareta, da su uhvatili nekog s kombijem rezanog duhana, razvili bi naslov u milijunima kuna za kolko je oštećena država.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije