Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podjela prosvjednika

Jedni na ulici utorkom i petkom, a drugi srijedom i subotom

prosvjed zagreb (1)
Foto: D. Puklavec/Pixsell, arhiva
1/9
31.03.2011.
u 18:30

U petak u 18 sati na Trgu bana Jelačića održat će se prosvjed kojem će se pridružiti sindikalisti

Skupina prosvjednika uz potporu sedam sindikata prosvjeduje danas protiv Vlade od 18 sati na Trgu bana Jelačića. Prosvjed bi trebao trajati sat vremena nakon čega se kreće u prosvjednu šetnju gradom.

– Sindikati ne preuzimaju prosvjed nego se pridružuju kao potpora – smatra dio prosvjednika.

>>Sedam sindikata poziva 50.000 članova da budu uz prosvjednike

Prosvjedi te skupine građana i sindikata bit će ubuduće utorkom i petkom, dok će druga skupina prosvjednika na ulice izlaziti srijedom i subotom. Znači li to podjelu među prosvjednicima?

– Ovo nije dijeljenje, svi su pozvani. Naša vizija je omasovljenje prosvjeda protiv Vlade, a uzeli smo utorak i petak jer smatramo da će ti dani biti bolje posjećeni – iskalkulirali su prosvjednici.

Osvrnuli su se i na uhićenje 13 prosvjednika u srijedu pokraj hotela Panorama, gdje je trešnjevački HDZ slavio 21. obljetnicu.

– Pružili smo pasivni otpor. Policija nije reagirala kad su nas neki HDZ-ovci provocirali. Jedan od njih bacio je sto kuna jer su mu građani vikali "vratite novce" – tvrde prosvjednici.

 

 

Komentara 80

OB
-obrisani-
20:59 31.03.2011.

pomorac-drzava nema love za djecje knjige a ima za ove crvene komunisticke mamlaze kaj saki den paraderaju kak paradni konji-a murija ih jos i cuva heheehehehee

OB
-obrisani-
14:44 01.04.2011.

@ crvenimak \"PROFESIONALNI komunisticki mitingasi na slici\" --- Oni koji nose plakat \"HDZ=SDP\"?

Avatar bakunjin
bakunjin
21:20 31.03.2011.

@ zbuzanic Lijepo si to rekao. Stvarno je teško naći riječi koje bi opisale bezličnu masu kadrovičika sa kroničnim pomanjkanjem osobnosti, poštenja i ljudskosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije