Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jedna poginula i jedna teško ozlijeđena osoba u prometnoj nesreći

nesreća
Željko Rukavina/PIXSELL
05.02.2010.
u 23:01

Čini se da je uzrok nesreće prevelika brzina. Stradali je upravljao BMW-om pulskih oznaka. Prešao je na suprotnu stranu skliskog kolnika, sletio s ceste i udario u nasup. Preminuo je na mjestu događaja

U prometnoj nesreći koja se na cesti Labin-Vozilići dogodila večeras malo prije 20 sati poginuo je E. N. (29) iz Nedešćine, a 35-godišnja T. J. iz Lovrinja teško je ozlijeđena i prevezena u pulsku bolnicu.

Čini se da je uzrok nesreće prevelika brzina. Stradali je upravljao BMW-om pulskih oznaka. Prešao je na suprotnu stranu skliskog kolnika, sletio s ceste i udario u nasup. Preminuo je na mjestu događaja.

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freedy49
23:19 05.02.2010.

Ako je ovo BMW onda sam ja novinar idiot.Sva sreća pa nisam novinar

BL
bludog
05:28 06.02.2010.

opaki mi je ovo bmw... bravo redakcija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije