Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt na autocesti

Jedna osoba poginula na A2 kod čvora Zaprešić

prometna
Slavko Midžor/PIXSELL
21.03.2012.
u 13:16

U nesreći su sudjelovala dva vozila, a promet tim dijelom autoceste u smjeru sjevera je obustavljen

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti A2 Zagreb – Macelj. Nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila dogodila se pokraj čvora Zaprešić, odnosno kod skretanja na staru Zagorsku magistralu.

Promet tim dijelom autoceste zatvoren je u smjeru sjevera, a policijski očevid kojim će se utvrditi uzrok nesreće još traje.

Ključne riječi

Komentara 4

ST
Stjef
20:27 21.03.2012.

Sad na slikama u drugim novinama vidim da se radi o izlazu Pojatno (Westgate) tako da ovo kaj sam napisao nema veze sa ovom nesrećom.

ST
Stjef
19:56 21.03.2012.

Neka me netko ispravi ako više nije takva situacija jer sam tamo prolazio prije dvadesetak dana. Najme, prije izlaza Zaprešić obavljaju se radovi na mostu/nadvožnjaku. U tu svrhu je u potpunosti ograđena treća traka kojom se dolazi do samog izlaza sa autoceste za Zaprešić. Kad kažem do samog izlaza zaista to i mislim, sa desne trake autoceste se direktno mora skrenuti na silaznu rampu. Stvar još dodatno pogoršava to što je prilaz izlazu ograđen punom ogradom i izlaz se ne vidi dok ne dodješ do njega. Tada kada sam tamo prolazio nije postojala nikakva privremene signalizacija koja je upozoravala na situaciju. U nekoj normalnoj zemlji bi taj izlaz za vrijeme radova bio zatvoren (izlaz Pojatno je par stotina metara dalje) ili bi privremenom signalizacijom bile sužene dvije postojeće trake ispred izlaza Zaprešić kako bi se napravila dodatna traka za skretanje. Uz značajno ograničenje brzine. Ovako netko vozi 130kmh i odjednom ispred sebe ima auto koji luđački koči jer je upravo shvatio da mu je izlaz koji treba pokraj njega. I mrtve ljude.

AN
Antiša
20:07 21.03.2012.

Prije nepunih mjesec dana na istom je mjestu jedan auto bio na krovu. Tu je dozvoljena brzina 120 km na sat a kad se dođe na nekoliko metara vidi se izlaz za Zaprešić. Trebalo bi kazniti izvođača radova, ali to neće vratiti ljudski život. Što radi policija da nije reagirala da se signalizacija prilagodi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije