Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu Kanfanara

Jedna osoba poginula, druga ozlijeđena u sudaru vlaka i kamiona

željeznička nesreća vlak kamion
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
10.07.2015.
u 23:23

Stanovnici mjesta Čibunići kazali su da ovo nije prvi puta da se dogodila nesreća na tom pružnom prijelazu.

U sudaru vlaka i kamiona na prijelazu željezničke pruge u mjestu Švogari blizu Kanfanara poginula je jedna osoba iz kombija dok je druga ozlijeđena i prevezena u bolnicu.

Nesreća se dogodila na na pružnom prijelazu koji je označen samo Andrijinim križem i znakom na kojem piše "Opasan cestovni prijelaz", nema niti rampe ni semafora, dok pogled na prugu zaklanja gusto visoko raslinje, piše Glas Istre.  

Stanovnici mjesta Čibunići kazali su da ovo nije prvi puta da se dogodila nesreća na tom pružnom prijelazu.

>>Kaznene prijave zbog naleta vlaka na radno vozilo

>>Žena poginula u naletu vlaka

Komentara 10

MA
maklin
08:04 11.07.2015.

Gusto raslinje je posvuda u Hrvatskoj, pa oni zaduženi za isto neka se zapitaju zašto dobivaju plaće. A onda neka se usporede sa zemljama EU u kojima se čisti i radi za razliku od naših koji jedva čekaju "marende" da traju 24h na dan.

VI
Vito
08:03 11.07.2015.

zgubidan30 11.07.2015 u 07:04h ______________ Jeste li isto tako pisali u prethodnim godinama, dok je na vlasti bil hdz-ova pljačkaška organizacija???? ______________ Je li vam poznato da branci, "rampe" u "maloprodaji" koštaju 16.000 kuna???? ___________ Da, proizvodi ih tvornica u Rijeci, zanimljivo, Rijeka je u Blizini Istre i Daleko od Zagreba. __________ Zašto ne pitate Istrane zbog čega ne kupuju riječke proizvode i ne ugrađuju ih na pružne prijelaze???? ___________ Govore da su Istrani pošteni, što znači da ne bi krali "rampe" pa bi sigurnost na pružnim prijelazima, barem u Istri, bila najbolja.

VI
Vito
08:29 11.07.2015.

dok pogled na prugu zaklanja gusto visoko raslinje, piše Glas Istre. Stanovnici mjesta Čibunići kazali su da ovo nije prvi puta da se dogodila nesreća na tom pružnom prijelazu. __________________ Zanimljivo kako reagiraju "stanovnici" mjesta Čibunići ________________ "Glas Istre" see" se nije potrudio pitati te stanovnike, Ups, ne postoji niti na karti, kamoli na internetu ili Google satelitskoj slici. ______________ Postoji mjesto Čabrunići 142 stanovnika (2001.g) pa su ih mogli pitati zašto sami ne raskče prilaz željezničkom prijelazu, njima je najopasniji, jer tamo stanuju, a vlakovi zanju kasniti. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Švogari: Poginuo u kombiju pri naletu vlaka U petak u 16.20 sati na prijelazu željezničke pruge u mjestu Švogari, udaljenom desetak minuta vožnje uskom dvosmjernom cestom od Kanfanara, u blizini željezničke postaje Žminj, ... Od mještanina iz mjesta Čabrunići :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ZAŠTO LAŽETE Autor:Ivica Kristović i spominjete Glas Istre???? ______________ Ovo između dvotočki je iz Glasa Istre. ___________________ Novinar je mogao pitati tog mještanina zašto ne uzme pilu i sam ne raskuči, ili mu je draže pozirati i odgovarati novinarima na pitanja o nesreći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije