Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar

"Jedinica" splitskog Prometa zapalila se u vožnji

Promet, nesreća (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
29.12.2010.
u 11:05

U autobusu je, osim vozača, bio samo jedan putnik. Nitko nije ozlijeđen. Požar su u roku od 10 minuta ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe

Autobus javnoga gradskog splitskog prijevoznika "Prometa" na liniji broj 1 zapalio se u utorak uvečer u vožnji. Nitko nije ozlijeđen. U autobusu je, osim vozača, bio jedan putnik. Požar na motoru buknuo je u Ulici Domovinskog rata u 22.35 sati.

Vozač je pokušao ugasiti vatru protupožarnim aparatom, ali mu to nije uspjelo. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe u 22.45. Autobus je otegljen u garažu. Slijedi očevid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije