Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknuo se

Ministar Beroš uživao s društvom na kavi, a svi su primijetili samo jedno

Foto: marko lukunic/pixsell
1/6
07.03.2021.
u 14:27

Masku bi spustio samo kada bi ispijao gutljaj kave te bi ju potom odmah vratio preko nosa

Sunčani vikend, prvi od kada su otvorene terase ugostiteljskih objekata, izmamio je brojne građane van pa tako i ministra zdravstva Vilija Beroša. U Zagrebu je s društvom popio kavu, a posebno se istaknuo po tome što je jedini nosio zaštitnu masku. 

Nju bi spustio samo kada bi ispijao gutljaj kave te bi ju potom odmah vratio preko nosa. Nakon što je društvo primijetilo da ih se fotografira, masku je stavio i njegov prijatelj.

07.03.2021., Zagreb - Ministar Vili Beros sjeo s drustvom popiti kavu. Jedina osoba u gradu koja u kaficu sjedi s maskom je ministar, koji prilikom ispijanja spusti masku ispije gutljaj kave te masku vrati preko nosa. Da ministar ne bude crna ovca u drustu pobrinuo se prijatelj te je i on stavio masku kada su vidjeli da ih se fotografira. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Terase ugostiteljskih objekata otvorene su odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite od ponedjeljka, 1. ožujka. Gosti se mogu posluživati na terasama od 6 ujutro do 22 sata, i to samo na otvorenim dijelovima objekata. Moraju se ukloniti pregrade na terasama kako bi strujao zrak.

Stolovi moraju biti udaljeni tri metra kako bi se osigurao razmak među gostima za različitim stolovima od minimalno metra i pol. Iako je prvotno glazba u ugostiteljskim objektima bila zabranjena, udruge glazbenika i ugostitelja postigle su dogovor sa Stožerom pa je ona dopuštena, uz uvjet da ne bude preglasna. 

Ključne riječi

Komentara 22

OB
obican
16:18 07.03.2021.

vjerni vojnik Partije...

OB
obican
16:55 07.03.2021.

Laz je da Pinokiu raste nos kad laze, eto ti berosa

TR
Triplet
15:36 07.03.2021.

Ma to ga je capak slikao i poslao vecernjem ne budite naivni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije