Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijestupnici

Jedan vozač krivotvorio registracijske pločice, a drugi vozio sa 3,18 promila alkohola

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
22.04.2020.
u 12:15

Mladić (25) je zbog lažnih registarskih pločica zaradio kaznenu prijavu, a 57-godišnji pijani vozač odveden je triježnjenje te mu slijedi optužni prijedlog

Policijska uprava Vukovarsko – srijemske izvijestila je o dva neobična slučaja s kojima se policija susrela tijekom jučerašnjeg dana. Prvo su u Cerni, naselju između Vinkovaca i Županje, zaustavili automobil koji se prethodno oglušio na zahtjev policije izražen uz pomoć plavog rotacijskog svjetla. Kada su ga zaustavili utvrdili su kako je 25-godišnji vozač iz Šiškovaca upravljao neregistriranim osobnim automobilom nepoznatih registarskih oznaka i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima.

Daljim provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 25-godišnjak upravljao osobnim automobilom s lažnim registarskim pločicama koje je naručio preko društvene mreže. Na taj način 25-godišnjak je zaradio i kaznenu prijavu. 

Interesantan je i slučaj iz Bobote gdje je u utorak, oko 20.20 sati, zaustavljen 57-godišnji vozač osobnog vozila iz Osijeka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola. Utvrđeno je kako je ovaj vozač imao čak 3,18 promila alkohola u krvi.

Zbog sprječavanja nastavka činjenja prekršaja, 57-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju Policijske postaje Vukovar uz naredbu do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije