Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervencija vojske
Povratak na članak

Jedan vojnik koji u Italiji čisti snijeg stoji 60 eura na dan

Jednotjedni rad deset vojnika koji su s lopatama otklanjali snijeg s pločnika stoji tri tisuće eura. Upotreba vojničkih bagera 800 eura na dan...

Komentari 3

MC
morski covik5
06:35 08.02.2012.

Cekaj malo - a kako se financira Vojska!? Koliko kosta dan u ratnim operacijama?

VL
TA
Takaros
12:13 08.02.2012.

da, čudno, vojska se financira iz poreza koji plaćaju isti ti građani. ovo je perverzno.

VL
OB
-obrisani-
13:33 08.02.2012.

Kao razvojačeni branitelj bez posla, stavljam se Oružanim snagama Republike Italije na raspolaganje glede čišćenja snijega za samo 20 eura dnevno, donosim svoju opremu i lopatu, a posao ću odraditi bolje od njihovih vojnika. (inaće da me se nekomentira ja sam svojih 36 m x 2,5 m snijega ispred kuće očistio još u subotu)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.