Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na dvije lokacije

Jedan učenik ubijen u pucnjavi, nekoliko napadnutih u kritičnom stanju

policija SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
08.05.2019.
u 06:54

Uz ubijenog učenika, još ih je sedam ranjeno

Jedan je učenik ubijen u pucnjavi u školi u Denveru, dok ih je nekoliko u kritičnom stanju, objavio je Reuters. 

Pucnjava se dogodila u školi za znanost i tehnologiju u općini Highland Ranch, 40-ak kilometara južno od Denvera, i to malo prije 14 sati po lokalnom vremenu. Uz ubijenog učenika, još ih je sedam ranjeno. Dvojica osumnjičenika odvedena su u pritvor, izvijestio je Reuters.

Policijski su službenici priopćili kako su dva muška studenta naoružana pištoljima uletjela su u školu i otvorila vatru, ubivši pritom jednog kolegu i ranivši ih sedam prije nego što su privedeni. 

Osamnaestogodišnjak je proglašen mrtvim na mjestu zločina, rekao je šerif okruga Douglas Tony Spurlock nekoliko sati nakon tragedije, dodavši kako su napadači napali na dvije različite lokacije.

Jedan od napadača je punoljetan, drugi je mlađi od 18 godina.  

Video: Napad na Novom Zelandu - napadač se snimao tijekom pucnjave

Ključne riječi

Komentara 11

MO
Morlak2.
07:42 08.05.2019.

Naučili ste od Jutarnjeg, koji se tim trikom godinama koristi, da na internetskoj naslovnici ne objavljujete mjesto događanja. Mi se kliknemo da vidimo radi li se o Bednji ili Otočcu,, a kad tamo SAD...

OB
ObrenM
07:27 08.05.2019.

Nadajmo se da Amerikancima (kao ni do sada) nece promaci najstrozija kazna, maloljetniku niti mladjem punoljetniku.Samo tako se moze boriti protiv anarhije i ubojica.Kod nas maloljetnik moze pociniti i najgori masakr,ali ce biti zasticen do drugog zlocina.

CR
CroZrakomlatNo1
08:20 08.05.2019.

Nadajmo se da napadaci nisu krscani. Molimo se dragom bogu za to i za zrtve i njihove krscanske obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije