Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća za nesrećom

Jedan se otrovao plinom, drugi pao s tri metra visine i poginuo

Curi plin
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
06.04.2020.
u 10:28

Do trovanja plinom je došlo na Kraljevom Vrhu, a drugi događaj zbio se u zagrebačkom Španskom naselju

Muškarac (40) otrovao se plinom u subotu oko 16 sati, priopćila je zagrebačka policija. Nesreća se dogodila u kupaonici kuće u Ulici kestena na Kraljevom Vrhu. Prema onom što je do sada poznato, u kupaonici se nalazio instaliran bojler pa se pretpostavlja da je došlo do trovanja plinom. Muškarac je prevezen u KB Sveti duh, a policija će očevid obaviti danas.

Manje je sreće imao 44-godišnjak koji je poginuo u nesreći u nedjelju oko 16 sati u Ulici Milana Rešetara. On je  kroz prozor stana izašao na krov poslovnog prostora pri čemu ju pao s tri metra visine na betonski nogostup i na mjestu preminuo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Komentara 1

LA
larala
08:36 07.04.2020.

Sve ovo nakon potresa ide previše sporo i ovakvih slučajeva će nažalost biti još više jer ljudi nemaju novca da plate majstore, statičare, krovopokrivače itd. a, od države i grada pomoći u pregledu građevina i sanaciji oštećenja ni 16 dana nakon potresa nema. Naši političari još uvijek smišljaju zakone kojima će napuniti svoje džepove i po ko zna koji put izigrati građane. RIP poginulima i sućut njihovim obiteljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije