Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na policiju

Jedan policajac dobio šakom u glavu, a drugom zaprijećeno smrću

policija
Arhiva VL
23.07.2010.
u 09:32

U vidno alkoholiziranom stanju 49-godišnjak je u Zadru fizički nasrnuo na policijskog službenika te ga uhvatio za košulju i udario šakom u glavu.

ZADAR - Vidno alkoholizirani 49-godišnjak uhićen je u srijedu navečer u stanu u zadarskoj Vukovarskoj ulici. Policija je u stan došla na poziv vlasnice, a 49-godišnjak je tada fizički napao policajca uhvativši ga za košulju i udarivši ga šakom u glavu. Nakon toga je uz uporabu sredstava prisile priveden u policijske prostorije, gdje je počelo kriminalističko istraživanje. Policijski je službenik lakše ozlijeđen, a protiv 49-godišnjaka je podnesena kaznena prijava.

Iste večeri u Viru, na intervenciji zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, dok su ga policajci uz uporabu sredstava prisile dovodili u policijske prostorije, 22-godišnjak im je uputio ozbiljne prijetnje smrću. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela prijetnje, a zbog drskog je ponašanja jučer uz optužni prijedlog priveden u nadležni prekršajni sud.

Ključne riječi

Komentara 4

PO
pojedinac
12:12 23.07.2010.

Pa djeca se u vtrićima bolje znaju branit neg naši policajci. Treba zaposlit samo ženske kao policajke, paš vidit tko će ih taknut. Muški su inače danas ko babe. Pogledajte malu djecu u parku,samo se muška djeca deru kad padnu,a curice odmah ustanu i skaču još i više.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
11:20 23.07.2010.

Goli otok i pitka voda godinu dana!

MI
mix1
21:31 24.07.2010.

treba opet MILICIJA pa da vidiš kako pendrek boli prvo po bubrezima pa onda pita ko je kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije