Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆE

Jedan pao s ljestava, drugi se samoranio

Zeljko Hladika/PIXSELL
21.08.2021.
u 12:18

Jedan muškarac pao je s ljestvi, drugi se ozlijedio vatrenim oružjem

Dvije osobe ozlijeđene su u nesrećama koje su se 20. kolovoza dogodile na širem području Zagreba. Policija je izvijestila da je u jednom slučaju riječ o nesreći na radu, a u drugom o samoozljeđivanju.

Muškarac (45) teško je ozlijeđen u 11.25 u Ulici Ljudevita Posavskog u Sesvetama. On je zaposlenik jednog caffe bara i u trenutku nesreće bio je u skladištu te je pao s ljestva. Pomoć mu je pružena u KB Dubrava.

Nekoliko sati kasnije u 18.30 na  području Grede Breške teško je ozlijeđen i 50-godišnjak. Pretpostavlja se da  se samoranio uslijed neopreznog rukovanja vatrenim oružjem za koje posjeduje dozvolu. I njemu je pomoć ukazana u KB Dubrava.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Uskoro kreće popis stanovništva, evo što trebate znati

 

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Imanasjoš...
15:59 21.08.2021.

muž ga bacio s balkona , ovaj ranjeni naišao na muža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije