Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođeno pripremno ročište

Jedan okrivljenik za palež vikendice Radovana Ortynskog završio u bolnici

Radovan Ortynski
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
17.09.2019.
u 13:36

Branitelj 5-okrivljenog Ive Jerića iz Omiša poslao je faks na sud da je njegovom branjeniku pozlilo i nalazi se u Šibeniku u bolnici

Zbog sumnje u moždani udar, hospitaliziran je Ivo Jerić, jedan od okrivljenih za palež vikendice bivšeg glavnog državnog odvjetnika Radovana Ortynskog. Odgođeno je, stoga, pripremno ročište koje je bilo zakazano za utorak ujutro na Županijskome sudu u Osijeku.

– Branitelj 5-okrivljenog Ive Jerića iz Omiša poslao je faks na sud da je njegovom branjeniku pozlilo i nalazi se u Šibeniku u bolnici. Provjerom je Sud utvrdio kako je Ivo Jerić od ponedjeljka u toj bolnici – rekao nam je Miroslav Rožac, glasnogovornik Županijskog suda u Osijeku.

Novo je pripremno ročište, stoga, zakazano za 25. rujna.

Dragan Baković zvani Bambur, Mario Tolić, Jasmina Huzanić, Milan Bulat, Zdenko Ivanković, Ivo Jerić i Robert Flačer optuženi su, podsjetimo, za podmetanje požara u vikendici Ortynskog u travnju 2017. na Braču. Uhićeni su velikoj USKOK-ovo akciji kodnog imena Lignja lani u lipnju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije