Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA OPTUŽBE

Jedan od prozvanih sudaca podignuo kaznenu prijavu protiv Zdravka Mamića

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
17.03.2021.
u 20:52

Sudac Županijskog suda u Osijeku Darko Krušlin u prijavi protiv Zdravka Mamića navodi da su njegove optužbe i prijava lažne

Nakon teških optužbi za korupciju i mito na račun više sudaca, koje je s jučerašnje konferencije za medije u Mostaru oputio Zdravko Mamić, sudac Županijskog suda u Osijeku Darko Krušlin danas je protiv Mamića podigao kaznenu prijavu.

- Dana 16. ožujka 2021. Zdravko Mamić sa trenutnim boravkom u BiH održao je konferenciju za novinare u Mostaru, gdje je naveo, između ostaloga, da je protiv mene podnio prijavu DORH-u i USKOK-u u kojoj me, a kako to proizlazi iz sadržaja izgovorenog, tereti za počinjenje kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti (čl. 291. KZ/11) i kaznenog djela primanja mita (čl. 293 KZ/11). S obzirom da se radi o lažnoj prijavi, obraćam se ovom kaznenom prijavom nadležnom Državnom odvjetništvu kako bi provelo potreban postupak i utvrdilo opravdanost ove kaznene prijave - navodi Krušlin u prijavi.

>> VIDEO Zdravko Mamić o sucima

Komentara 73

Avatar Pravosudac
Pravosudac
20:56 17.03.2021.

Sudac misli da će tužbama suzbiti istinu.

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
21:14 17.03.2021.

Znači Krušlin je sigurno “jamio” lovu . Dosad je bilo “pravilo” da oni koji dižu tužbe za obranu svog ugleda i časti , u konačnici i jesu lopine .

RO
roland
21:19 17.03.2021.

Krušlin je morao i trebao tražiti izuzeće! Naime, ne možeš biti u VIP loži NK Dinama i suditi izvršnom dopredsjedniku NK Dinamo. To se uči na prvoj godini pravnog fakulteta. Uopće nije bitno da li je uzeo novac ili nijeje uzeo novac. On je neobjektivan jer se družio s Mamićem, jer je bio tamo gdje sudac koji sudi Mamiću nije smio biti. Taj sat što je vratio, to je potpuno nebitno. On je to uzeo i poslije je kasno vraćati. Poslije jebanja nema kajanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije