Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio KBC
Povratak na članak

Jedan od najboljih splitskih kirurga otišao u Norvešku: Počeo sam novi život...

Jedan od njegovih pacijenata kaže da je prava šteta zbog toga što taj liječnik nije više u splitskoj bolnici, jer je, kaže, oličenje profesionalnosti i medicinara koji zaista živi svoju struku

Komentari 23

NO
Nordik
07:28 12.06.2019.

Sve dok državu vode oni koji su doveli HR na dno svih mogućih ljestvica ovdje neće biti dobro.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
07:34 12.06.2019.

Otisao, otisao! I sta sad? Sto bi on? Placu mozda, od dvije, tri tisuce eura? Ma najbolje? Kad bi se tako placali lijecnici (inzinjeri), kako bi se onda trebalo mazit i puno placat; ekipe iz 428 opcina, 128 gradova, 200 zupanija, koji svi imaju nacelnike, gradonacelnike, zupane, njihove zamjenike i pratece ekipe veeeelikih financijskih prohtjeva? Pa 10tak pukovnija "djelatnika" u upravama drzavnih ustanova i firmi,,,,, i sve njihove prohtjeve od placa kakve imaju vrhunski inzinjeri i kirurzi,, pa cak i srednji poduzetnici, u Austriji, Svicarskoj zapadnoj i sjevernoj Europi, Kanadi,,,, od sluzbenih limuzinetina ranga najmanje Audi a6 ( sramota do Boga je vozit se u tam nekakvim Skodama Superb ili jos strasnije - Octaviama) do krkacina i lokacina,,,,,,,,,, A jos financiranje gubitaka drzavnih ustanova i firmi, pa financiranje jedno 10tak tisuca (cujem da i vise) neprofitnih udruga i medija,,,,,, i jos kojesta? Problem je u tome sto Hrvatska treba i mora placati i imati sve gorenavedene i nenavedene, jer oni su Hrvatsku zaduzili. Zdravstvo? Lijecnici,,,,? Kome to treba? Pa kako su se ljecili i anestezirali Hrvati i Hrvatice u doba Matije Gupca ili Kralja Tomislava, npr?

VL
DO
dopizdilomi
07:30 12.06.2019.

Pozdrav svima i sretno, zadnji neka ugasi svjetlo.

VL
RZ
Rocky.Zg
08:01 12.06.2019.

Pa što će nam stručnjaci ? Glavno da imamo HDZ-ove uhljebe po milijun općina, županija, gradova, agencija , u Hrvatskim šumama,- vodama, cestama, željeznicama itd itd., da ne spominjem crkvene uhljebe . Svi oni fino žive , za njih krize nema. Oni se niti ne iseljavaju, jer ništa ne znaju ni raditi pa ih nitko ne treba. Ali trebaju HDZ- u zbog glasova i ostanka na vlasti.

VL
VA
vapor
07:39 12.06.2019.

Čovjek je otišao za dobrom lovom. Što ga ima tko isitivati ili analizirati. Kao i mnogi prije njega a i poslije njega.

VL
Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
08:23 12.06.2019.

ovdje je bio bog i batina za 1.5k eura, gospodin čovjek na zemlji, ljudi mu se klanjaju, a tamo će biti samo još jedan imigrant-balkanac, ne možeš ti ni sa 10k eura plaće pratiti jednog ponosnog norvežanina, čija je obitelj sa recimo 200 godina tradicije, čiji su pradjedovi i prabake već govorili 3 jezika, koji imaju svoje firme, ulaganja, nekretnine...ajmeeeee

VL
Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:13 12.06.2019.

Čemu ovaj tekst ?? Čovjek je otišao ne zato jer mu je ovdje bilo loše nego zato jer će mu tamo biti "bolje". Barem on tako misli. Ja recimo mislim da je njegovoj struci Hrvatska idealna država.

VL
ST
Stipan
15:33 12.06.2019.

Mislim da se nigdje ne živi bolje nego u Hrvatskoj a radi se laganini. Izgleda da je u Hrvata moderno da se iseljavaju .

VL
NI
NikoCro
07:56 12.06.2019.

Ma zao mi covjeka jest nasao drzavu

VL
Avatar pendreck
pendreck
09:02 12.06.2019.

Hmm.ako je negdje na sjever Norveške sigurno će mu dobro sjesti što ne zalazi sunce. Bar sada. Ali za koji mjesec neće ga vidjeti...nekoliko mjeseci... živio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.