Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEODGOVORNO PONAŠANJE

Jedan muškarac pobjegao iz karantene, drugi već drugi put prekršio samoizolaciju

Ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/14
20.03.2020.
u 13:50

Problem je što recidivista policajci nisu pronašli na adresi stanovanja, gdje bi trebao biti u samoizolaciji, pa se još uvijek ne zna gdje je

Vozač kamiona pobjegao je iz karantene koja mu je određena karantena nakon što je došao iz Njemačke s robom, koju je istovario u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Kako doznaje Nizagorjemalo.hr, muškarac je četvrtak otišao registrirati kamion u jednu od stanica za tehnički pregled, a zatim je tijekom večeri je napustio Hrvatsku.

Da je uopće prekršio izdano rješenje, doznalo se jer se sam u stanici za tehnički pregled ‘pohvalio’ kako mora biti u karanteni, ali mora registrirati kamion i otići na put. Dok je policija dobila dojavu i otišla u provjeru, vozač je s kamionom već napustio Hrvatsku.

Među drugom dvojicom, za koju je policija utvrdila da krše mjeru samoizolacije u Krapinsko-zagorskoj županiji je i recidivist. Rješenje o mjeri samoizolacije je prekršio već drugi puta. No problem je što njega policajci nisu pronašli na adresi stanovanja, gdje bi trebao biti u samoizolaciji, pa se još uvijek ne zna gdje je. 

– O svemu utvrđenom obavještava se Državni inspektorat. Našim građanima skrećemo pažnju na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojim je određena mjera samoizolacije dužne su se ponašati sukladno uputama koje su dobili, a sumnje u kršenja možete prijaviti na brojeve telefona 112 ili 192 – poručili su iz PU krapinsko-zagorske.

VIDEO Zašto je važno ostati kod kuće?

Ključne riječi

Komentara 7

ZE
Zekonja
14:40 20.03.2020.

Policajci ne mogu nikoga pronaci na mjestu stanovanja, jer ne mogu nikome nasilno uci u kucu ili stan, a nitko nije duzan dezurati na ulaznim ili dvorisnim vratima 24/7, tako da te svoje papire mogu okaciti macku o rep, to sve pada na sudu.

Avatar marlony
marlony
14:16 20.03.2020.

Kako to kinezi rade : trajni izgon iz države ! The end. Da vidiš kako ni jedan zaraženi više nebi bio !

Avatar Foton
Foton
16:08 20.03.2020.

Budimo humani: prva kazna 500 eura, druga 1000, treca 6 mjeseci u buksi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije