Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvojica pritvorena

Jedan maloljetnicu namamio na plažu i dao joj joint kako bi je silovao, drugi žrtvu vrijeđao i psovao

silovanje
Foto: Thinkstock
05.05.2020.
u 12:01

Prvi događaj zbio se na području Splitsko-dalmatinske županije, a drugi u Rijeci

Zbog silovanja i omogućavanja trošenja droge osumnjičen je 22-godišnjak, kojem je sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na žrtvu i svjedoke.

Splitsko tužiteljstvo ga sumnjiči da je početkom ožujka ove godine na području Splitsko-dalmatinske županije namamio maloljetnicu da se s njim nađe. Potom ju je odveo na plažu, gdje joj je prvo dao da zapali joint. Djevojčica je od pušenja marihuane bila malo omamljena, što je 22-godišnjak iskoristio te ju je silovao.

Za silovanje je osumnjičen i 55 godišnjak iz Rijeke, koji je također pritvoren. Protiv njega je ŽDO Rijeka pokrenulo istragu jer ga se sumnjiči da je 29. travnja navečer silovao jednu ženu.

Ona mu se opirala, pa je on primijenio silu i fizičku snagu da bi je svladao, a dok ju je silovao, još ju je vrijeđao i psovao, te joj je prijetio. I on je pritvoren zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, ali i opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:15 05.05.2020.

Ovo je garantirano prvi zabilježeni slučaj korištenja marihuane u te svrhe! Ahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije