Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ
Povratak na članak

Jedan lokalni stožer želi uvesti žuti, zeleni i crveni stupanj stanja korone. Evo što to znači

Načelnik primorsko-goranskog Stožera civilne zaštite Marko Boras Mandić objašnjava da su model predložili po uzoru na većinu zapadnoeuropskih zemalja.

Komentari 2

Avatar GeniKameni
GeniKameni
13:00 04.09.2020.

Ovo su zlatna vremena za sve lokalne serife... Mogu terorizirati narod do mile volje bez da ikome polazu racune, a to cuda cini za bolesni ego.

VL
MA
matkopeic
13:22 04.09.2020.

Hajdemo ovako, svako od nas je svoj sožer, recimo u obitelji mama je Božinović (blag), baka je Alemka (uvijek progodna priča), djed je Beroš (zna mudrovati), sin je Capak (nepromišljeno lupa), kćer je Grba (uvijek dobra emocija)...pa onda zasjednemo io i donesemo odluku da Sabor mora u samoizolaciju na recimo dvije godine (opasnost prenošenje smrtno zaraznih gluposti na ostatak pučanstva), ministri 5 godiina (smanjje korupcije 95 % garantirano), predsjednik vlade 10 godina (psihičko zdravlje nacije neviđeno raste), predsjednik republike 20 godina (fikus koji radi cirkus u mirovini). Imamo legitimitet, obitelj je osnova društva, zar ne? . Nacijo jel se slažeš?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.