Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SVETOM MARTINU

Jedan je pokazivao srednji prst, drugi je robijaš: Macron na udaru zbog fotografije

Emmanuel Macron
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
01.10.2018.
u 12:28

Mnogi su mu predbacili i da je trebao konkretnije pomagati, a ne posjet iskoristiti za fotografiranje.

Francuski predsjednik Emmanuel Macron posjetio je karipski otok Sveti Martin koji je prošle godine teško stradao prilikom udara uragana Irma.

Macron je satima hodao otokom i ulazio u kuće, gdje je razgovarao sa stanovništvom o njihovu životu i obnovi nakon tragedije. Predsjednik je koristio i svaku prigodu za fotografiranje, a neki njegovi potezi negativno su se odrazili u javnosti.

Tako se odlučio fotografirati s dvojicom mladića od kojih je jedan pokazivao srednji prst. Jedan mu je rekao i kako je pljačkaš koji je nedavno pušten iz zatvora. Macron mu je čak i odgovorio da ostavi kriminalnu prošlost iza sebe i da sudjeluje u rekonstrukciji, piše RT.

Mnogi su mu predbacili da je trebao konkretnije pomagati, a ne posjet iskoristiti za fotografiranje. 

Komentara 26

Avatar Trgovac
Trgovac
13:15 01.10.2018.

Ovaj papak bi "ponovno izumio EU" i bio predvodnik Europe. Rogonja, mekušac i slabić. Slika EU lijevo liberalnog globalističkog establišmenta...

Avatar Trgovac
Trgovac
13:15 01.10.2018.

Odvratno.

Avatar Trgovac
Trgovac
13:13 01.10.2018.

Slika Francuske u 2018...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije