Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENI ZA IZNUDU I PRIJETNJU

Jedan ih iznuđivao zbog nepostojećeg duga, dvojica 39-godišnjaku prijetili pištoljem

Ilustracija/Pixabay
05.05.2021.
u 13:37

Povod prijetnje, kaže policija, bila je naplata nepostojećeg duga oko kupoprodaje automobila

Za iznudu se sumnjiči 36-godišnjak, koji je, kako je navela pulska policija, 3. svibnja oko 20 sati došao u dvorište kuće u naselju Petehi kraj Barbana. - Ubit ću vas! - zaprijetio je 52-godišnjaku, 50-godišnjakinji i 26-godišnjaku.

Povod prijetnje, kaže policija, bila je naplata nepostojećeg duga oko kupoprodaje automobila. Osim što im je došao u dvorište, sumnjiči ga se i da ih je više puta zvao telefonom te im je također prijetio smrću. Kazneno je  prijavljen, a slijedi mu i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli.

S druge strane, 36-godišnjak i 37-godišnjak sumnjiče se za prijetnju. Njih se sumnjiči da su 30. travnja u 21.15 u Ulici Mara Gioseffija u Poreču pištoljem prijetili smrću 39-godišnjaku. Fizički su ga napali i lakše ozlijedili te pobjegli. Dvojac je uhićen 3. odnosno 4. svibnja te i njih čeka dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
16:15 05.05.2021.

Pocela sezona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije