Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaraza koronavirusom

Jedan Hrvat napustio karantenu na brodu Diamond Princess

Diamond Princess
Foto: KIM KYUNG HOON/REUTERS/PIXSELL
1/6
19.02.2020.
u 09:27

Na brodu je još petero hrvatskih državljana, no oni su članovi posade i još neko vrijeme ostaju na kruzeru

Hrvatski putnik napustio je karantenu na brodu Diamond Princess koji je prije dva tjedna zadržan u japanskoj luci Yokohama zbog zaraze koronavirusom.

Na brodu je još petero hrvatskih državljana, no oni su članovi posade i još neko vrijeme ostaju na kruzeru.  

Hrvatski državljanin nema simptoma, dobro je i zato je i smio napustiti brod - kazali su nam iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

I petero hrvatskih članova posade je dobro, nemaju simptoma, no odluka je da prvo putnici napuste brod, dodali su sa Zrinjevca.
Od epidemije Covida-19 zaraženo je najmanje 542 putnika i članova posade Diamond Princessa. Na kruzeru bilo je ukupno 3 700 osoba  iz više od 50 zemalja.

Video: Najmanje 40 Amerikanaca koji se evakuiraju s kruzera zaraženo koronavirusom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije