Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji

Je li se tragedija mogla spriječiti? Joker psihijatru najavio masakr!

joker na sudu (1)
Reuters/PIXSELL
25.07.2012.
u 20:08

Iako još nije točno utvrđen datum kada je pošiljka pristigla, sigurno je da je Holmes bilježnicu poslao danima prije stravičnog događaja

Je li se tragedija u Denveru mogla spriječiti? Prema novim detaljima istrage čini se da jest. Naime, James Holmes, 24-godišnji student neurologije koji je prošlog petka u denverskom predgrađu Aurora ubio dvanaest i ranio šezdesetak osoba, prije stravičnog događaja poslao je psihijatru sveučilišta u Coloradu bilježnicu punu detalja o tome kako će ubiti ljude, ispunjenu crtežima i ilustracijama masakra, pišu strani mediji.

Pošiljku su, međutim, otvorili tek nekoliko dana nakon tragedije. Psihijatar, ujedno i predavač na tom sveučilištu, u ponedjeljak je prijavio policiji da je primio pošiljku, sumnjajući da je pošiljatelj upravo Holmes, javlja FoxNews. Iako još nije točno utvrđen datum kad je pošiljka pristigla, sigurno je da je Holmes bilježnicu poslao danima prije stravičnog događaja. Pitanje je bi li se tragedija uspjela spriječiti da je paket otvoren na vrijeme.

>>Monstrumu se zaglavila puška. Žrtava je moglo biti i više

>>Preživjela djevojka koju je Joker upucao u glavu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije