Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spot za Zagreb Pride
Povratak na članak

Je li paljenje Kena poruka da je svaka obitelj sveta?

Spot naslovljen "Svaka obitelj je sveta" najavljuje zagrebački pride, no izazvao je kontroverze i to kod boraca protiv diskriminacije gay osoba

Komentari 137

OK
okus
21:20 12.06.2012.

Kaj sad su roditelji odjedanput ABNORMALNI? Ovo je stvarno SODOMA I GOMORA! Nitko to nece zaustaviti? Sad bi zbilja bilo dosta ! Roditelji ne valjaju, crkva ne valja, obican svijet ne valja, osim geyeva nis ne valja I DA TO NIJE NASILJE?.

VL
Avatar adeodatus
adeodatus
21:28 12.06.2012.

Je li to ovaj Drago Pilsel. "Pilseslova uloga nakon 'Oluje' je razotkrivena i u procesu hrvatskim generalima kada je odvjetnik Luka Mišetić obznanio da je taj isti Drago Pilsel radio u HHO-u ali i pisao u splitskom 'Fer(k)alu' pod pseudonimom Vjeran Grković. U tim člancima Vjeran Grković je nerijetko hvalio i isticao-Dragu Pilsela, sama sebe a uz to je imao još jedan pseudonim-Zvonimir Carlos. Pod tim pseudonimom je pisao o navodnim zločinima koje je sam počinio, kao onda kad je nakon 'Oluje' uhvaćen kako ruši križeve i devastira grobove na pravoslavnom groblju u Gračacu, za što je poslije optuživao Hrvatsku vojsku. U to isto vrijeme dok je Zvonimir Carlos rušio groblja po Gračacu, Vjeran Grković je bio u zaleđu Šibenika gdje je 'vidio svojim očima kako pripadnik HV-a ubija babu i djeda srpske nacionalnosti te ih nakon toga polijeva benzinom i pali'.

VL
JP
josip-plemeniti-broz
21:30 12.06.2012.

''i pokazuje odustajanje od nametnutih normi.'' zar homoseksualni aktivizmi nisu nametanje normi? ne znam sto uvredljivo da mi admin brise ovaj komentar.

VL
Avatar bbbdado
bbbdado
21:43 12.06.2012.

Niti su obitelj ,niti mogu biti obitelj

VL
AL
alapača
21:53 12.06.2012.

ovo je PR spot, koji treba donijeti korist homo zajednici u vidu većeg razumijevanja i podrške javnosti. u PR spotu nema mjesta dvojbenom 'umjetničkom izričaju', ni subjektivnoj interpretaciji. poruka spota je nejasna i kontroverzna, vrišti po diskriminaciji i nasilju, i polučit će kontraefekte. Pilsl je potpuno u pravu.

VL
ZO
zornjak
21:59 12.06.2012.

Očito je da razne udruge koje tobože brane inetrese lgbt populacije, ustvari njih instrumentaliziraju u sasvim druge svrhe - širenja društvenog razdora, nemorala, agresivnog nametanja većini neprihvatljivih normi, veličanja istospolnosti, negiranja normalnih i prirodnih odnosa različite spolnosti, oduzimanja prava većini kritike tog nametanja, pa i sami pripadnici te populacije uočavaju tu manipulaciju sa paradama "ponosa", kojom se nanosi najviše štete upravo pripadnicima lgbt populacije, izvrgava ih se ruglu i bijesu većine

VL
MO
modrulj
22:04 12.06.2012.

Podrzavam pride ali ovaj spot im je totalno glup i u suprotnosti s porukom tolerancije koju pride manifestacije nose.

VL
ZO
zornjak
22:04 12.06.2012.

Koja obitelj je sveta, nek to pitaju svećenike, koji su ionako često predmet poruge tih udruga

VL
DU
Deleted user
22:06 12.06.2012.

slijedi li dijeljenje homoseksualnih letaka u vrtićima????

VL
ZO
zornjak
22:07 12.06.2012.

Ja podržavam ljudska prava za istospolce, ali ne i njihova marširanja, pod okriljem raznih udruga, koje manipuliraYU tom manjinom, kao niti nametanja te devijacije kroz medijsku promidžbu i političke aktivnosti, uperene protiv integriteta većine

VL
VK
veronika.k
22:18 12.06.2012.

Autor ovoga spota mrzi sve heteroseksualce takvom mržnjom koja graniči s bolešću.

VL
ZI
zila
23:02 12.06.2012.

Bog je Sodomu i Gomoru zbog ovakvih bludnih ( po drustvo katastrofalnih) i neprirodnih radnji ,ne samo unistio, vec je cijele gradove podigao i naopacke bacio na zemlju da im ni traga ne ostane. Ovaj spot je samo dokaz stasta nas ceka ako uspiju stvoriti od ovog drustva jos jednu Sodomu i Gomoru.

VL
KI
kipDomovine
23:12 12.06.2012.

@zila Razlika između Sodome i Hrvatske je u tome što ovdje većina pučanstva ne prihvaća to kao normalno i poželjno i siguran sam da +90% građana ove zemlje će se smučiti na ovaj video. Gayevi su svarno preagresivni i prilično sam siguran da će proizvesti kontraefekt u društvu i samo će se još više marginalizirati. Umjesto da se predstavljaju kao normalni dio društva oni se stalno nameću kao uzurpatori i rušitelji, a takvih nam je dosta.

VL
ZI
zila
23:17 12.06.2012.

Ja u svoj ovoj hajci ne vidim nimalo straha od Boga,niko ne govori koliki je to grijeh.Prece nam je sta ce Evropa reci nego sta ce Bog sa nama uciniti ako se ovo istinsko zlo prosiri.Ja ima djecu,i ja se istinski bojim svega ovoga.Gdje su svecenici svih konfesija da dignu glas protiv ovoga sto se radi,ili su se i oni prodali ovozemaljskom zivotu i Evropi.

VL
DU
Deleted user
23:20 12.06.2012.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) objavila je podatak da je oko 10 % svjetske populacije homoseksualno. Ako to nije bolest (kako tvrde homo militanti), zašto podatak objavljuje WHO - kao da se radi o epidemiji kolere??

VL
BU
budagigo
23:22 12.06.2012.

ovdje je nametanje jedino ono što vi homosi zagovarate uz podršku ovakvih dupeuvlakačkih poltronskih karijerističkih novinarčića koji uporno omalovažavaju i sipaju uvrede onima koji se ne slažu sa njima odnosno sa vama ,a to je na vašu žalost veloka večina.

VL
TA
tapiros
23:26 12.06.2012.

Sve više se kristalizira što je to Gay Pride. Nikakva borba potlačenih i mučenika, već borba jedne skupine koja je odbila roditeljstvo da ipak nekako dobije dijete. Nitko ne govori o pravima djeteta, samo mi želimo, mi želimo ... Ako si gay prihvati to odgovorno, a to znači bez djece jer si ih se odrekao u startu. I ono što mene smeta je dokazivanje toga da je normalno da dijete ima 2 tate i 0 mame. Oprostite meni to nikada neće biti normalno - nemojte mi silovati pamet i nametati nešto. Dva staratelja da, ali čemu toliko inzistiranje na obitelji, braku i roditeljstvu??? To je sebičnost koja prelazi u nasilje sve više.

VL
ZL
zlako
23:27 12.06.2012.

Oni odavno kane normalne spaliti kao Kena.to je bar jasno.

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
23:31 12.06.2012.

... kad bih ja snimio spot kako sanjam da spaljujem homoseksualca odmah bi me zatvorili ... i vojvoda nikolić kaže da još samo ima san o velikoj srbiji pa ga josipović otkantao ... a mala lezbijka iz ovog spota smije spaliti osobu suprotnog spola, jel, jer ima slobodu odabira ... strava ...

VL
FL
flick
21:16 12.06.2012.

Evo upravo sam ga pogledao. Meni je taj spot bolestan da ne može biti bolesniji.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.