Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bome se usrećila

Je li ovo punica godine? Urnebesna snimka s vjenčanja oduševila je sve

punica
Foto: Screenshot
12.08.2019.
u 19:03

Video je snimio jedan gost vjenčanja u Škotskoj, a na kojem se vidi kako mladoženju, koji je naočigled pijan, hrani žena za koju se ispostavilo da je mladenkina majka

Internetom kruži urnebesni video s jednog vjenčanja na kojem se mladoženja toliko napio da ga je punica morala hraniti.

Video je snimio jedan gost vjenčanja u Škotskoj, a na kojem se vidi kako mladoženju, koji je naočigled pijan, hrani žena za koju se ispostavilo da je mladenkina majka.

– Kakva divna punica. Odradila je to poprilično dobro s obzirom na...  – jedan je od brojnih komentara oduševljenih ljudi.

S druge strane, mnogima smeta što se mladoženja toliko napio.

– Zašto uopće raditi vjenčanje ako ćeš biti toliko pijan da ga se nećeš sjećati – zapitala se jedna žena.

Mladoženja se u jednom trenutku okrenuo prema kameri, a njegova punica pokazala je palac prema gore snimatelju, a potom mu je gurnula hranu u usta.

Unatoč tome što je neprimjereno toliko se napiti na vlastitom vjenčanju, mnogi su se složili kako je mladoženjina punica pokazala obzirnost te su je proglasili 'punicom godine'. Slažete li se?

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Forest Trump
Forest Trump
22:33 12.08.2019.

Ovoj punici je stvarno stalo da uda kći i riješi iz kuće !!!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:49 12.08.2019.

Ti otočani su baš užasne svinje kada se ponapiju. Glume kroz tjedan finu uljudnu gospodu, a onda u petak ne znaju za sebe. Užas kakva nekultura!

RO
RogaBabaroga
21:41 12.08.2019.

sretna maldenka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije