Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojila sve

Je li ovo najveća domoljupka ikad?

djevojčica Maddy
Foto: Screenshot YouTube
1/2
12.08.2017.
u 18:50

Djevojčici Maddy Dellaca omiljena je pjesma američka himna i jednostavno ju ne prestaje pjevati

Dok većina dvogodišnjaka u toj dobi još muku muči sa sklapanjem rečenica, dvogodišnja Maddy Dellaca iz američke savezne države Iowe već naveliko pjeva. I to ne bilo što, nego američki himnu 'The Star-Spangled Banner'

Iako ima malo problema s riječima i tonalitetom, djevojčica je zasigurno svojim nastupom pokazala kako se voli država u kojoj živiš. Snimila ju je njezina majka Chelsea koja je snimku objavila na YouTubeu nakon čega je curica osvojila srca mnogih.

Malena je himnu naučila od svoga oca koji se pripremao za nastup na utakmici bejzbolskog tima Iowa Cubs, no nije ni slutio da će riječi zapamtiti i njegova kći.

– Obožava pjevati himnu, pjeva je stalno. Kad smo u automobilu, trgovini, u gostima. Ne bira trenutak, samo počne pjevati i to nas sve zabavlja – ispričala je majka djevojčice za koju ćemo u budućnosti sigurno još čuti. 

Komentara 15

Avatar Apsalar
Apsalar
21:49 12.08.2017.

Da je riječ o hrvatskoj djevojčici koja pjeva hrvatsku himnu, naslov bi vjerojatno bio "Tako mala krezuba kamenjarka, a već nacionalistica". Toliko o VL.

CR
CROat1488
20:27 12.08.2017.

Da neko nase dijete pjeva nasu himnu odmah bi ga prozvali ustasom i fasistom

PO
pozornik66
21:16 12.08.2017.

Već sam pomislija da je to naša djevojčica, malo mi je bilo čudno da to VL objavljuje ali kad sam otvorija članak sve mi je bilo jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije